On The Final Stretch!

On The Final Stretch!

  • Påbörjar redigeringen av intervjun med Ludvig & Hugo.

Gårdagens telefonmöte med Ski Classics pågick i en timme, vi gick igenom kommande ”content” plan och hur vi kommer arbeta när vi kommer ner till Livigno. Gänget är taggad, i det stora hela har vi det planerat och kommer ta smådetaljerna på plats. Jag är taggad till tusen nu, vill bara komma iväg och dra igång känner jag 🙂 Ska bli grymt kul att kicka igång säsongen, arbeta med teamet och leverera next level material.

Pysslade sedan lite smått i lägenheten innan telefonen ringde och det var NRK på tråden. De hade snabbt gått igenom materialet från Kalla och var mycket nöjda över resultatet. Fina lovord och tron på att det skulle kunna komma ihop något riktigt bra utav det hela! Kul att höra 😀 Var bara en liten korrigering på en av filerna, den hade blivit korrupt och jag fick åtgärda den för att skicka en ny fil. Komiskt var det filen som kom från den enda gången jag lät Bryntesson röra en kamera. Never to trust!

Trodde klockan skulle vara mer men visade bara 18:00, rev igång grovredigeringen av intervjun ovan och sållade/sorterade godbitarna. Då har jag iallafall stommen ståendes och påbörjad. Fick mycket gjort på det projektet och valde att avsluta i ”hyfsad” tid för kvällen. Kände mig lite halvsliten, så valde ta ganska tidig kväll för att vara mig.

  • Anne-Mor vad modell för dagen!

Steg upp tidigt som i vanlig ordning, tog min frukost och åkte tidigt upp till 60° Nord för att ta kaffekoppen där vid planeringen. Satte fort igång sedan med en aktiv plåtning, dels personalbilder och reklambilder med Anne-Mor som modell. Hon fick sig ett träningspass ändå, vi varierade bilderna och utnyttjade hela gymmet på knappa timmen vi fotograferade. Snabbt, smidigt och effektivt.

  • Försökte ta kreativa vinklar!

  • Sånt där härligt lyster i ögonen på Anne-Mor!

  • Vidare på nästa händelse i livet!

Efter plåtningen drog jag en snabb kvart med lite vikter och kan iallafall säga att jag försökt träna idag. Ner och bytte bil för att ta Audin genom besiktningen. Med rent papper och det gjort, tog jag en lunch på Valbergsängen samt fortsatte med ärenden här i livet.

Tillbaka hemma strax efter 16:00, ska pyssla smått på datorn och köra lite kontorsarbete någon minut nu här. Sedan fortsätter kvällen med förberedelser, inte börjat packa ännu, ska förbereda all kamerautrustning, matsäck, fiffla trixa och pyssla med allt där i mellan! Blir nog bra tillslut!

Imorgon 11:57 släpps nästa och sista avsnittet med Lager 157 Ski Team. Får buga och tacka för mig, det har varit en fantastiskt rolig och utmanande resa! Precis som det ska va! 🙂

Åker imorgon 06:00 mot Gardermoen, resdag hela dagen och väl framme ser det ut att bli några förberedande möten. Looking good, jag återkopplar när tid finnes.

Vi säger så för denna gång, jag kommer tillbaka, tills dess, hade bäst!

Sincerely

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *