Öka takten!

  • Filip Danielsson nere i Grekland vid solnedgången.

Dagen började fint med att vakna 06:30 och jag kunde lyxa till det med att ligga kvar för att dra sig lite. Händer inte ofta. Åt en stabil frukost och sedan slutförde bildalbumet jag tankat upp på min FB-sida. Där finner ni nut massor av bilder från Grekland och även såna som inte tidigare publicerats. Pysslade lite med företaget om bokföring, mejlande och sortering av material. Skruvade på bilen, slängde i en tvätt, hade 2 telefonmöten och väntar nu på nr 3. Det var innan kl 13:00 det. Så är det ibland o ha företag, jag älskar det ändå i slutändan 🙂

Iallafall, telefonmötet var om filmarbete och närmare sagt, 2 arbeten. En med tight deadline och det andra bokades in direkt för 2018 som är egentligen är två uppdrag i sig. Riktigt kul att kunna boka in uppdrag 2018 redan, att man levererat nu och kunden vill boka in såpass tidigt för att vara säker. Jag glädjer mig stort till båda, lanseras imorgon i ” bloggutskick” som jag valt döpa det till istället för pressutskick 🙂 För idag härjar jag så mycket, så därför bättre kvalitativ att komma med det imorgon. Det är 2 riktigt fina uppdrag, håll utkik 😉

  • Eftermiddagslöpning med Mr. Hallberg.

När jag skrivit allt ovanför stack jag ut på ärenden, jag hann ta med en smoothie och det fick agera mellanmål för dagen. Väl uppe på Skidtunneln hade jag möte och där fastnade jag en längre stund för att ta mig en rivig kôppenkaff. Med ett bra möte där, massa koffein i kroppen fick jag akut abstinens av att träna och just gå upp på 60 Nord. Hade knappt kläder, fick riva ihop lite reklamkläder jag fått från SWEARE som egentligen ska på tryck och kunde sen träna. Körde lite cykel som uppvärmning och några 100m intervaller på Ski-ergen eller hur det nu stavas. Oliver hörde av sig och var träningssugen, så då bokade jag upp han till Valberget och han var löpsugen. Givetvis hänkade jag på där, fann en gammal tröja XL i bilen och Oliver sponsrade med en mössa. Milen sprangs och sedan ner till gymmet igen på Stjerneskolan. Där avslutade vi med lite styrka.

Var verkligen inte min plan att träna nästan 3h idag, men med lite mejlande i jobbväg under löpningen, telefonsamtal på gymmet och grymt roligt sällskap fungerade det kanon! Kroppen svarade mycket bra för att inte ha ätit någon lunch idag. På hemvägen svängde jag förbi min foileringskille och diskuterade lite planer för kläderna som måste tryckas, blir ett möte imorgon om det och antagligen en kaffe eller två. På vägen hem blev jag påmind av tvätten och illa tvungen att hänga den innan kvällsmaten blev verklighet.

Puh, vilken dag. Stressig, men rolig. Mycket kul som hänt, nya uppdrag och spännande nyheter kommer. En dag som var planerad, men blev kaos, typisk eget företag 😀 Iallafall, Oliver & Simon smög in sen på kvällen och några koppar delades i kökssoffan. Härligt häng och planer lades om roliga äventyr.

Klockan är 23:30 och jag måste fixa lite saker på jobb.

Plan för imorgon:

O-Ringen telefonmöte

Boka in möte Sthlm X 2

Telefonmöte hemligt uppdrag

Träna ev. Stakintervaller med Stjerneskolan

Möte Foileringskillen

Farmor

Äta en bättre lunch

Lansera filmen Apollo

Säkert något mer men kommer inte på nu. Tyvärr kommer jag inte lansera blogginlägget med 2 uppdragen jag skrivit här uppe. De hamnar i kö för lansering. Lördag kanske. Imorgon lanseras filmen med Apollo och fullt sho med att klara alla punkter med dagen!

Let’s go!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *