Oh Yo Thats Hot!

  • Intervaller i Valberget.

Kom i säng hyfsat bra igår, vaknade tidigt med ljuset och åt en god frukost. Kunde avnjuta några kaffekoppar med gott samvete och ladda upp för dagen. Så småningom började de bli lite spring i benen, ångesten var i ryggsäcken men bara att cykla upp och inte komma med ursäkter. Cyklade upp till Valberget, sprang 15 min uppvärmning och markerade start & mållinje för 10 intervaller. Ett pass jag gjort många gånger, det är alltid lika ångestfyllt och alltid lika skönt efteråt. Nu var det här första gången för säsongen, så tänkte de skulle vara intressant att jämföra och se om det hänt något!

Benen var lite tunga, andningen bra och pulsen max. Men kunde verkligen pressa på, hade bra tryck och tyckte jag höll ihop samtliga intervaller bra. Sen är värmen verkligen en faktor, grymt tryckande och en utmaning. Men var skönt att fläkta ur lungorna, klappade mig på axeln och rejält sliten tog jag mig hem på cykeln.

  • Kaffebrus.com har alltid leverans på sina produkter!

Efter ha rymt från värmen in i lägenheten, ätit gott och duschat kallt, öppnade jag paket från Kaffebrus. Hade flertal samtal med de igår och höll på få ordning på leveransen med ersättningsprodukter, nya saker och T-W krånglade lite. Men sista samtalet var vid 13:00 med ändringar i ordern, idag kunde jag hämta ut paketet, det är leverans!

Så nu är vi utrustade med lite nya saker, dubbla uppsättningar kablar och en komplett rigg igen! Satte mig vid datorn igen, väntar på Ragnar från Team Jobzone som ska åka över från Norge, han hade något filmprojekt på hjärtat och tills dess redigerar jag Ski Region + Ski Classics.

Ragnar Bragvin blev lite försenad, så vi får se hur kvällen etablerar sig, men publicerar detta och återkopplar imorgon med summering!

Hotty hot!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *