O-Ringen Day 4

DSC_0735

  • The crew behind O-Ringen 2017 TV

Tjao, hur ska man summera dagen. Jag börjar där jag slutade senast. Matti ringde strax efter jag bloggat och han var på väg in till centrum nu för Stadssprinten. Packade ihop mina grejer här hemma, tog min ryggsäck med kamera och drog in till byn. Vi gjorde en snabb plan om hur vi skulle lägga upp det och sen var det bara o dra igång. Matti körde med systemkameran och skulle satsa på snygga klipp för lite slowmotion. Jag skulle springa mer med gimbalen och satsa på att följa några deltagare. Försökte jaga ikapp en funktionär för att få något hum om var deltagarna kan tänkas springa, göra upp en liten löpplan och sen var det bara o börja stretcha. Kände i låren senast jag sprang, från att gå från stillastående ouppvärmd, till att maxa löpningen för en schysst vinkel, var inte helt optimalt för baksidorna 😀 Men latchade runt på byn, träffade mycket trevligt folk och stämningen var på topp 🙂

 

IMG_20170725_200711_104

  • Jag tyckej de e bja!

Helt klart de 5 sötaste orden jag någonsin hört, vilken stjärna, så som han tänker och grubblar innan han släpper den meningen med sötaste, sötaste leendet. Blev varm i hjärtat när jag filmade och när jag redigerade. Mys! Publiceringen var ganska lugn, hade tid att sätta färgerna innan publicering och kunde verkligen ta mig tid för att göra en fin film. Vi bägge var väldigt nöjda och chefen Thomas har hört av sig nöjd och med positiv kritik till hela filmen. Kul! Vi tog en kort paus i redigeringen, det är viktigt ibland o ta ett break och vila ögonen på något annat. Så vi blev 20 min fördröjda med en middag, men ändå något som är väldigt viktigt och nästan ett måste för en bättre slutprodukt.

Efter publicering, tog jag en dusch och kollade över snabbt kvällsplanen. Vi båda var eniga att ta en liten break, nu hade vi arbetat i 12h straight och satte oss ute för att kallsnacka lite skit. Riktigt trevligt, mycket samma värderingar, delade massa roliga historier och visualiserade olika planer om olika samarbeten. Dock så småningom kallade arbetet, så nu sitter vi igen vid varsin dator och kollar igenom material för kommande dagar o filmer. Vi har ju kunnat legat 1 steg före och filmat för kommande filmer tidigare dagar. Så bara vi får sortera det och strukturera lite, så har vi mycket arbete redan gjort för kommande dagar. Efter denna lilla sittning, byter vi till soffan här bredvid, sätter en gameplan för morgondagen och sedan knyter oss till kojs. Blir nog ca 16h arbetstid idag och får se om jag får lite mer sömn inatt in på kontot. Men inte känt mig trött eller sliten ännu, kommit in i ett bra flöde och fortfarande riktigt taggad för nästa dag!

  • Länkar filmen en gång till för nykomna 🙂

Peace out!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *