O-Ringen Day 1

DSC_0717

  • Resan mot Arvika.

I min nystripade pärla till Suzuki tog jag mig mot Arvika kring 10-tiden. Lyssnade på bra musik, taggade till och drack en kopp kaffe så vi vips var man där. Skönt med arbete inte så långt bort. Så jag åkte bort till boendet och checkade in grejerna, vi lånar en privat lägenhet strax, strax utanför Arvika och har varsit rum jag o Matti. Åkte sedan in mot byn för att reka och se över campingen.

DSC_0718

  • O-Ringen torget.

Helt sjukt vad de har byggt upp, Sveriges största camping är just nu på Arvika flygplats och samtliga är här för O-Ringen. Internationella flaggor svajjar överallt, beachflaggor med olika klubbar och härliga grupperingar bland tälten. Bilden är tagen längs ” marknadsgatan ” och där finner man olika workshops, utställare, massage, försäljare och mycket mer.

DSC_0719

  • Massiva serveringstältet, här blir det mat någon vacker dag.

DSC_0722

  • Står och väntar på att solen ska kika fram igen.

Med Matti fast i trafiken från Östersund och chefen Thomas var upptagen, fick jag freda mig själv och tog en tur med helikoptern. Måste bara tajma det med solen givetvis.

vlcsnap-2017-07-23-00h28m35s943

  • Ändå har inte alla ännu kommit 😉

Till vänster om bilden, vid parkeringen bilar, där fortsätter campingen och även ner till höger fortsätter det 200m camping. Området är ENORMT! Så småningom åkte jag in till centrum, träffade Matti och Thomas, gjorde upp en plan och sen var det Rock ’n Roll, nu drar det igång.. .

DSC_0725

  • Värdefull middagsbreak.

Efter ha filmat inne i centrum, åkte vi hem en snabbis för lite käk och kunna andas. Eftersom Thomas varit så upptagen med annat, hann vi inte sammanstråla tidigare och fick arbete på egen fantasi. Vilket var perfekt, det är ju så jag gillar det och dirigerade planen till Matti. Inga ackrediteringar hade vi hunnit få heller pga missförstånd, så därför fick man snacka, flirta och smyga sig in sådär, men fungerade bra och nu är det ordnat.

Efter maten stack vi in igen till möte med Thomas och gick igenom olika planer/teman för veckan. Mycket frågor blev besvarade och nu känner vi oss informerade för ett härligt workflow. 1,30h senare var vi hemma igen, började redigera på min dator och fixade all utrustning. Filmen publiceras Söndag kväll efter ha filmat dagens tävlingar/etapper. Jag bjuder på några screenshots nedanför, enjoy!

 

1Söndag

  • Screenshot: Var ute och jagade fåglar med kameran.

3Söndag

  • Screenshot: Startsekvensen kommer bli riktigt grym..

4Söndag

  • Screenshot: Gatorna var sprängfyllda.

5Söndag

  • Screenshot: Hård påfrestning i värmen.

Så nu närmar sig klockan 01:00 och vi måste lägga en plan för morgondagen, jag lär duscha och sedan bädda sängen! Det här kommer blir påfrestande, men jäkligt kul och jag är taggad för morgondagens skapande 😀 Vi hörs imorgon sent, då blir vi ute på etapper!

Vilda sköna Värmland.

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *