O-Ringen 2018

_20170821_082139

 • Earlybird start på dagen.

Eller nja inte direkt, vi skulle ses 9:15 och det var ju som sovmorgon. Fast jag visste att dagen skulle bli kaotisk, hektiskt och stressig. Men också väldigt kul och roligt, så jag var taggad och redo för en grym dag i Ö-Vik.

_20170821_082151

 • Distriktstävlingen var vackert placerad vid kusten.

Vi åkte iväg till en distriktstävling 15 min bort och hade en liten plan för dagen. Skulle följa Ellen, intervjua några banchefer och allmänna actionbilder.

_20170821_082208

 • Raggarbilen är ute på traktorvägar.

_20170821_082224

 • Arbetsmiljön igår var idylliskt vackert.

Här satt jag och lurade på mitt pass för att vänta in Ellen. Solen sken igenom träden, ner på den vackra bäcken och orienterare passerade hela tiden. Blev även kallad ” Näcken ” som så historien går, dock T-W satt o väntade in perfekta bildsekvensen…

T-W Media 1

 • Där kom bilden 😉

Perfekt ljus, flera personer i bilden och vacker inramning. Det finns liv i bilden och mycket man vill kika på, även känslorna från farsan som övervakar övergången för sina barn. Jag gillar den, mysig.

_20170821_082251

 • Starten uppe i skogen.

Hyfsat komiskt med att följa upp den andra kingbilden med denna 😀 Råkade ha någon knepig inställning och hade inte riktigt tid att märka det. Javäl, vacker start och mysig miljö som orientering bäst står för.

T-W Media 2

 • Ellen startar.

Tanken var att Ellen skulle va target för dagen och användas senare i ett reportage. Filma några stämningsbilder och även försöka finna action.

T-W Media 3

 • Ellen passerar ute i skogarna.

En fokuserad Ellen springer förbi mig ute i skogen, ingen tid för någon annan fokus än målet och precis som det ska va.

T-W Media 4

 • Nolaskogsarna passerar ute i skogen.

T-W Media 5

 • Ludwig intevjuas, banchef för stadssprinten.

T-W Media 6

 • Ludwig fick även agera modell.

Var uppe på bergen och filmade också. Drönaren fick ligga mycket i väskan pga blåsten och därför inte mycket användande. 3 filmer som jag själv projekterat fram, sålt in och nu skapar. Tar mycket kraft mentalt att göra allt själv, men då vet jag också exakt vilka vinklar som behövs samt jag förstår anteckningarna som jag gjort. Krävande, men roligt!

T-W Media 7

 • Ludwig passerar.

T-W MEdia 9

 • Lisa fokuserar och hade bra motiverad blick.

Vi hade en personlig vinkling på filmerna och planen i mitt huvud var ” succé” nu ska jag väl inte hissa flaggan redan, men jag tror verkligen på det och hoppas det funkar som jag visualiserar.

T-W Media 8

 • Detaljbilder på den långa flätan.

T-W Media 10

 • Lisa visar de tuffa stigningarna som kommer utmana deltagarna.

t-W Media 11

 • Slutvinjett med passering av Lisa.

_20170821_082305

 • Klar på denna location.

Vi packar ihop och lämnar denna idylliskt vackra platsen för en ny location. Blev bra bilder, duktiga modeller och förhoppningsvis ska bli riktigt, riktigt bra slutprodukt. Kommer bli 2 kort filmer med massor av sekvenser och vinklar samt massa action. Den tredje kommer bli mer reklamsyfte och informativ.

T-W MEdia 12

 • Den informativa filmen spelades in där jag åkte rullskidor på Skyttis.

Vacker tallskog, mycket ris o blåbär och fantastiskt fin vinkel på solen.

 

_20170821_082321

 • Nu packar vi ihop för dagen.

Klar med de 3 filmerna och nu skulle jag iväg på nästa sekvens.. Inne på 10:onde timmen här.

T-W Media 13

 • T-W & Ellen har en seriös intervju 😀

Jag hade ju ingen mat i kroppen mer än frukost, kl 19:00 drog vi igång intervjun och den skulle baseras på våran personliga händelse. Jag var väl lite övertaggad, då jag tryckt en stark kôppenkaff och såg fram emot intervjun. Vi lyfte händelsen, Ellen fick berätta om sitt funktionshinder och vad Orientering betyder för henne. En väldigt stark intervju, mycket fina ord och Ellen visar hur tuff och vilken hjälte hon är. Jag blev rörd, föräldrarna blev rörd och hoppas att ni blir också. Kommer inte riktigt ihåg vad jag babblade om, men det får vi se på datorn när jag redigerar.

Detta projekt ligger inte just nu i pipeline för att redigeras tyvärr. Andra projekt ligger före i kön och under veckan är jag lite busy med Mr. Bryntesson.

Nu ska vi ut och hugga asfalt jag o Bryntesson.

Hej o hå ut o gå!(staka)

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *