O-Ringen 2018

Efter förhandlingar och diskussioner som pågått under vinterhalvåret, så kan jag nu stolt presentera att T-W MEDIA blir ansvarig över filmproduktionen på O-Ringen 2018. En produktion som skapades 2017 med 119 arbetstimmar under 6 dagar och på 6 filmer. En minst sagt krävande vecka om man ser på timmar, men otroligt kul ”as you go” och i helhet en fantastisk vecka ute i skogarna som man längtar tillbaka till.

Örnsköldsvik är staden , utmanande terräng och mäktiga vyer kommer det bjudas på. Mystisk uppe på höjderna och urgammal skog. I like it! Varit där två gånger tidigare för filmproduktioner, så jag känner till området och ser verkligen fram emot att se tusentals orienterare på plats.

Med såpass stor produktion, krävs att jag anställer en kollega och kommer i år börja planera än tidigare. Utvärderingen från 2017 gav mig ny kunskap, nya möjligheter till förbättringar och rejält taggad på en grym produktion under O-Ringen veckan. Anställning av en extra filmare kommer ske inom kort,  i slutet av april har jag möte med ledningen i O-Ringen och därefter kan den konkreta planen läggas.

Uppdraget blev bekräftat när jag var på väg mot Portugal, där av bildidén när jag nu kan presentera uppdraget 🙂

Övik, here we come!

T-W

 

Ett svar

  1. Patric skriver:

    Grattis T-W!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *