Nytt uppdrag och Mârten

unnamed

T-W Media går in som bildleverantör/samarbete till Skidzonen.se och kommer vara på plats på massor av tävlingar i vinter utöver Ski Classics. Kommer även att vara med inom reklam och marknadsföringen för skidzonen, men även reklaminspelning för olika annonsörer.  Kommer lämna exklusiva intervjuer med skidåkare, göra reportage om olika skidåkare där jag träffar dom personligen och lämnar en kort film. Känns riktigt kul att få presentera den här nyheten och jag är grymt tagg på detta. Vi bollar lite fram och tillbaka, lägger planering lite grann och kommer göra premiären på Bruksvallarna där jag kommer vara på plats.

Tyvärr har jag ingen bild nu från dagens evenemang eller gårdagens bravader. Men igår la vi premiär raggen i bilen och vilken succé, körde massa folk fram och tillbaka för att sedan vika in årorna kring 01. Upp tidigt, kände mig riktigt trött med en blandning av VM i stelheten från Hovfjället. Packa ihop bilen och få till ljudet uppe på Valberget. Grymt lyckat blev det där och jag tyckte T-W Media levererade en ny nivå på stämningen på evenemanget som komplement, bra arrangemang och fin tävling. Hoppas och tror jag kommer vara med nästa år på utvecklingen för att växa ännu mer!

Lugn dag därefter, lagt någon varv i bilen och underhållit kidzen. Många kanske tror jag är en ” Attention Whore ” eller rââger som åker runt så och spelar fruktansvärt hög musik. Men alltså, majoriteten av folket kollar på bilen, majoriteten av folket ler/skrattar och tycker det är kul. Jag spelar gammal schlager, feel good music eller musik man blir glad av. Barnen springer fram till bilen och tar kort, folk dansar, folk sjunger och det är ju så grymt kul att få delge andra människor glädje. Att få stå spela Markoolio, med 5 kiddoz som står o filmar och jag drar på ”hydraliken” så bilen hoppar är ju så underbart roligt att ge dom ett minne, ett leende eller bara en lycklig stund. Tjejgäng som dansar när jag passerar eller kan hjälpa någon full person hem, jag är en samhällets ängel haha

Nejrå, vi får se var raggen går idag. Nu toria och handla och kvällen är öppen!

P.S 1/4 stora jobb presenterade.. 😉 Och imorgon sticker jag på 2v turné med olika jobb, hänka på!

Tack till Maria Jonasson för kontakten!

Chingalinga

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *