Nya samarbeten och Viktväst

blogg1

 

Äntligen kan jag avslöja mina senaste avtal!! 🙂

Tove Alexandersson är världens bästa Skid/orienterare på damsidan, hon har lyckats hittills ta 36 VM medaljer på blott 22 års ålder. Nu är hon 23 år och karriären är långt från klar här och hon utvecklas konstant.
Tillsammans med Tove och hennes manager Björn har vi kommit fram till ett avtal där jag T-W Media kommer in som officiell Mediapartner och kontaktperson mot sponsorer. Vi skall bygga hemsida och blogg tillsammans, göra filmer & bilder samt stora reportage om hennes framresa.

Avtalet är lagt på 1 år som test, utvärdering efter det och ambition att bli en övergripande media partner på samtliga kanaler och ansvar.  Det är något vi kommit fram till som en grund, vi kommer låta det växa med tiden och utveckla så småningom. Jag kommer gå in med 110% och kommer leverera bästa möjliga som finns på marknaden idag från idrotten. Vi siktar högt men tar det lugnt och metodiskt, men en sak kan jag lova…

Det är bara ett tidsfaktum tills Tove Alexandersson vinner priset för ”Årets kvinnliga idrottare” Hon har varit nominerad 1 gång, tills nästa gång har vi hunnit fylla på meritlistan 😉
Jag ser fram emot det här samarbetet och helt säker det kommer bli grymt!

Tillsvidare finner ni hennes hemsida samt blogg på Tove
Så håller jag er uppdaterade när det nya kommer 😉

wattt

 

Har även varit i samtal med Martin Holmstrand som driver +Watt nutrition i Sverige. Det är nystartat här i Sverige och Martin håller på i skrivande stund att bygga upp vår grymma hemsida. Vi har diskuterat media biten och kommer gå in hårt, satsa på grymma bilder och riktigt vackra filmer som ger en ”feel good” feeling. Vi samtalade idag om ”release” filmen, låten är klar och idéerna är många, men grundkonceptet är riktigt, riktigt bra.. Så det här kommer bli riktigt spännande! Videon spelas in under någon/några dagar senare i Februari samtidigt som vi släpper hemsidan officiellt! Så just nu håller vi på med hemsidan, fylla upp mediakanaler och arbeta fram en plan. Även har vi tillsammans klurat på lite ambassadörer för +Watt, inget jag kan avslöja ännu men vi jobbar för att få till en bredd, glädje och passion för utövningen som +Watt arbetar inom. Mer info kommer..

blogg2

Sen efter allt denna succé av Sundby ute i världen, kom diskussionen upp på vägen hem ifrån Jizerska 50. Vi hade ju ändå 20,5 h att ta dö på, så nog fanns det spelrum för lite brainstorming! hehe 🙂 Iallafall, Jag och Rasmus Blom ( SK Bore elit team) tog saken i kraft och beställde hem varsin viktväst. Viktvästen är 1-10kg från Casall och jag beställde även Everlast handskar till min sparring.

Ivriga som vi var drog vi på oss dom och stack iväg för första testet. Jag plocka ut x antal påsar och landade på kring 3,5 kg på min väst, Rasmus var sugen på tyngre och tror han landa kring 6-7 kg. Körde skatepass ute i de fina -20 skogarna, kände mig som en stum Tom Lindströmjunior efter ett tag, balansen när man skickade över kroppen till nästa skär var en överraskning. Man kände tidigt i benen och hållningen att man nu vägde över 90 kg. Kroppen fick arbeta på ett intensivare plan och fick prestera högre för den extra vikten. Man fick slita lite mer, kraften fanns men märkte kroppen var inte riktigt med helt och hållet i svängarna, mycket spännande test. Så nu blir det 90+ klubben ett tag, känslan nu är riktigt go i ryggen och ska bli intressant efter stakningen imorgon på hovfjället. Skall försöka klämma till med en 3timmare med boisen.

Rasmus förövrigt fick f*n smaka blod, han körde långa intervaller och nog fick han en utmaning 🙂 Men han körde på bra, kämpade emot kroppens frågetecken och fullförde passet! Lika nöjd som mig var han, så även Rasmus väger vell närmare 90 nu ett tag! Bra jobbat!

Mycket text och mycket roligt.
Tidig kväll nu och dax för sängen snart.

Vi hörs!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *