Nya möjligheter

DSC_0668

  • Trailtur i Gräsberget.

Jag började dagen med bokföring och se till att T-W Media är i fas för kommande uppdrag. Skrev ut lite papper, betalade fakturor och även skickade fakturor, alltid skönt att skicka fakturor som sedan täcker fakturorna man betalar 😉 Har ju beställt lite grejer, så kommer uppdatera med de sakerna när dom droppar in på posten.

Vädret såg lite skakigt ut, men på något vänster lyckades jag träffa just den tiden det var uppehåll idag och fick solsken under min tur på trailen. Tog en tur i vanlig ordning mot Gräsberget, testade nya stigar och fann fram på outforskade stigar 🙂 Körde inte jätte länge, men en bit över timmen, tror jag har lite känning i halsen och därför ska nu ladda i mig lite te. Det som jag klurade mycket på idag under turen är just det där med ” Always one step ahead ” Du måste veta hela tiden vad är din nästa steg, vad kommer efter denna bäck, hur ser det ut bakom trädet eller ska man lyfta framdäcket efter stenen? Sinnet är väldigt fokuserat och det hjälper mig koppla av från allt annat 🙂 Så lagom tur och skön känsla i kroppen, nu ska jag köra lite styrka och hoppa i duschen innan en fin lunch.

Det här skrev jag 14:00.


Logotpy

 

Så vad menar jag med nya möjligheter? Jo:

Längdlandslaget – Efter ha mejlat o ringt ansvarig flertal gånger, bytte jag person och kontaktade andra i ledningen för förbundet. Där igenom fick jag senn svar från ansvarig, dock med beskedet att just nu var det inte intressant med samarbete. Men kan bli något i framtiden, så jag ska lämna lite idéer och några referensmaterial tillbaka. Så här får vi se, men det kanske lönar sig så småningom att ligga på? 🙂

Nordic Viking – Erhållit material men tyvärr ingen plan mer än fåtal ord. Detta projekt ligger just nu ganska stilla, ska försöka ringa upp ansvarig imorgon och få direktiv på hur det ska gå till.

Torsby Kalaset – Varken fått bu eller bä där ifrån ännu. De har erhållit offerten och nu väntar jag på svar från den. Förhoppningsvis svar denna vecka, nyfiken 😉

SkidskyttelandslagetHåkan har inte ringt idag, så kanske fått något förhinder eller så ringer jag upp imorgon. Lägga en plan för helgen och förhoppningsvis få ihop något samarbete där också under helgen.

Det är väl där ungefär jag ligger just nu, pysslat med så mycket annat idag, så har inte kollar igenom schema och sommarens planer för luckor. Det får helt enkelt bli en sådan dag imorgon & onsdag, ska ju försöka få ihop lite träning med Nickoking imorgon och säkert en kôppenkaff som avslutning 🙂

Nu blir de manjana & te.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *