Ny vecka jajamän!

  • Dennis & Johan tar hem Portugal JWRC. Foto: Magnus Frodig.

Efter plåtningen igår, grejer i hela lägenheten och jag kunde sätta mig ner efter en påfrestande dag, kunde jag kolla upp JWRC. Till min stora lycka hade min vän och samarbetspartner Dennis & Johan tagit hem segern nere i Portugal. Så sjukt jäkla kul, otroligt stolt och glad för deras skull!

Samtalade lite med dem kort på eftermiddagen, tog en fönsterdate med Oliver och åt en god glass över lite skitsnack. Man var trött, det blir påfrestningar och anspänningar med plåtningen. Så mycket intryck, bilderna måste bli bra och vinklarna bli rätt. Så var skönt att sitta där och dingla på skuggsidan i lugn & ro.

  • Äventyr på kvällen!

Lite halvt spontant äventyr på kvällen med Mia, åt mat på Diner 45 och tåg en promenad nere i Råby. Varit där mycket som barn, så var många barnminnen som kom tillbaka och vi hade en trevlig kväll tillsammans. Me like 🙂

  • Redigering med China project!

Vaknade upp med en slägga i skallen.. .Nej, nu överdrev jag. Men var trött, en busy helg, bra träning, mycket jobb och underbar avslutning gjorde sig lite påmind på morgonkvisten. Men ack ack, man kan inte rätta sig efter den känslan och jag fick visa vem som bestämmer. Satte mig och redigerade filmen med Ragnar och projektet i Kina, har skapat tre versioner och nöjd med resultatet. Kulturen i film, reklam och sporten är heeeeelt annorlunda där borta och det tror jag ni förstår.

Så därför har jag skapat, en film som är lite längre och lugnare. En film som också är lugn, men kortare än originalet och sedan justerat actionfilmen jag publicerade här om dagen. Så allt klart för visning när Ragnar kom på besök vid 14:00.

Även så fick jag gardera mig från två butiker med en ny handkontroller till drönaren, den har varit lite halvkass länge men fungerat efter justeringar. Nu dock har den i stort sett vikit in årorna och nästan obrukbar. Den fungerar, men inte efter mina krav. Lite dålig tajming med krångel där, men med garderingen jag gjort, ser jag ingen chans till misslyckande att jag hinner få den innan nästa uppdrag. Inte optimalt, men ibland får man en kostnad man inte kunde beräknat eller nu får lära sig av!

  • Bättrar på googlebrännan och stakar loss!

Summerar mötet med Ragnar med ”Akkurat som jeg tenkt og ville se, helt nydelig” Säkert helt fel skrivet, men whatever, ni förstår 😀 Han var nöjd och glad över filmerna. Kanon att min vision gick i lås, tillsammans med väldigt kort varsel, hann vi skapa tre version av reklamfilmer och förhoppning att de fungerar på den Kinesiska marknaden! Spännande återkoppling kommer så småningom. Så de ska bara finjusteras lite, lite och sedan skickas över under kvällen.

Efter mötet så ville jag träna, kroppen må va trött, men ville rensa tankar och passa på i vädret. Körde ett gäng varv i Valberget, kändes ok och nöjde mig så småningom för att återgå till arbete som stundande. Maten står nu och puttrar på spisen, skall ta en liten break nu och fylla på energi, sätta mig med lite redigering, mejlande och planering samt…

… Skriva på ett inlägg för morgondagen. Då kommer jag publicera ett stort uppdrag som gått i lås och det publiceras kl 17:00.

Hektisk vecka framför mig, men grymt taggad och bara roliga grejer!

Release the handbrake!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *