Ny vecka!

DSC_0780

  • Macbooken geer upp.

På kvällsakvisten igår kom ett salt gäng dudes förbi på en kôppenkaff och allmänt häng. Jag fortsatte sedan med att plocka isär denna gamle rackare, jag har ju formaterat om den, rensat på alla onödiga program och städat invärtes.. Utan lycka. Den blir inte snabbare och därför kommit fram till att det är hårddisken som sakta ger upp. Så plockade ut den tillsammans med att kolla serienummer på batteriet. Datorn har gjort sitt arbete väl under 4 år tror jag det är, så inte konstigt att hårddisken ger upp. Så blir att kolla på lite delar, uppgradera den med lite nytt trim och beställa hem lite delar. Förhoppningsvis ska den bli fullt funktionell igen och snabbare än den någonsin varit 😉

_20170814_141801

  • Björklund ute på ett rivigt pass.

Blev väl lite väl onödigt sent inatt, men fick mycket gjort på filmen för O-Ringen.  Vaknade med att solen gassade in i sängen och steg upp för frukost, gjorde en kingfrulle och sedan såg reportaget från Cykelvasan. Hade sent igår frågat Björklund om han var sugen på backintervaller i Valberget idag så anslöt till mig så småningom. Vi tog en PW upp och sedan bara o kötta på.

_20170814_141824

  • Finally finished.. .

Kul med sällskap och Björklund får lite tips av mig om träningen. Kul att se hans framsteg. Vi körde första rundan hela vägen upp och sedan 8 stycken halvvägs. Den sista 10:onde körde vi max halvvägs och samtliga sprangs med stavar. Ett stort hatkärlek går till detta pass, men så fruktansvärt skönt efter och man har skönt darr i benen på vägen hem. Solen gassade, kroppen kändes bra och mycket nöjd energin.

_20170814_150615

  • En dunderSMOOTHIE på de så! 🙂

Blir nästan en sån här varje dag, iallafall när jag tränar. Hallon, spenat, havregryn, 2 bananer, macá och massa mjök. Svalkande, energi och protein som är lätt för kroppen att ta upp direkt. Helt perfekt är det, inte så jätte sugen på mat efter träning och därför perfekt med en sån här, speciellt när det är varmt ute 😀

Bloggen T-W

  • Dags att sätta kurs norrut igen!

O-Ringen 2018 behöver mer material filmat och vi har nu bokat in kommande helg, några nya idéer och teman vi ska filma under 2 dagar. Samtidigt som jag ändå är uppe i norr, har jag bokat in med Bryntesson för att worky worky lite. Vi ska gå igenom Sockertoppen lite, redigera de kvarvarande 3-4 filmerna, planera in för vinterns bravader och även planera 2018. Shit, hör o häpna, kan vi planera så långt? 😀 Så kommer åka upp med Nickoking som drar upp till tjejen i Åre och låna en bil i Östersund när jag behöver åka till Ö-Vik. Kommer dock inte ihåg exakta datum vi åker..

Många bollar i luften just nu, ska redigera lite nu tänkte jag och uppdatera blogginlägg för Torsby Goda nyheter bland annat.

Kanske ger mig ut på ett extra pass ikväll igen med Nickoking. Lär även fila på lite detaljer för Ski Classics mötet imorgon kl10.

Kan bli en late-update ikväll..

Be a HERO!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *