Ny spännande vecka!

  • The last episode is done!

Sista avsnittet är nu klart, tre stycken promo-filmer är gjorda inför avsnittet och hela serien avslutas med ordentligt fyrverkeri. En låt jag tränat till för flera år sedan och som nu dök upp i mitt flöde igen. Fick feeling för den och såg vackra bilder framför mig. En given låt till den avslutande highlighten, så plugga i hörlurarna, luta er tillbaka och höj volymen, för det avslutas med en jäkla snabb/tung resa 😀 Med det ivägskickat, var det dags för kvällens nästa pyssel.

  • Kärnans Galleria – Julfilm.

30 min telefonmöte med Bryntesson blev av på kvällskvisten, önskan över att göra filmen komiskt flamsig och lite smådetaljer han önska. Vi diskuterade kring filmen, kommande resa till Östersund och projekten ikring Sockertoppen 2019. En utveckling kommer ske kring lägret, spännande och något som fattas inom Diabetes-Sverige, så det blir intressant! Gjorde klart filmen iallafall i löpet av kvällen, skickade iväg den och kastade ett öga snabbt på mejlboxen.

Tur var väl det, för där hade de precis trillat in ett mejl från 10 Mila 2019 och diskussionen var nu igång för den produktionen. Under årets tävling gjorde jag 25h i sträck, man blir sliten, men jag gillar utmaningen och vi ska se över samarbetet för kommande år. Jag är lika taggad som senast iallafall, om inte mer 😉 Tog ner seglet strax efter midnatt och kröp till kojs, yummie!

 

  • Men hur fint kan de bli på cykelturen?

  • Här njuter man!

Dagen började 06:30, låg kvar ett tag och därefter drog igång med rejäl frukost. Pysslade med redigering på diverse projekt, fixade och donade.. Innan det blev dags för dagens pass. Cyklade mig en tur, fantastiskt fint vid Kolsberg och fortsatte genom skogarna i Valberget. Bytte om och gick in på gymmet för styrka. Körde min akademiska kvart sist denna gång, så gick igenom mina styrkeövningar och avslutade med puls. Kändes bra, rullade ner till byn för ärenden och lite bokföring.

Tog en fin lunch hemmavid och nu satt mig igen för redigering. Ska ha telefonmöte med Ski Classics kl 15:00, redigera film, hämta bilen och förbereda både för avresa som för plåtning imorgon igen på 60° Nord. Så avslutar här, ett tidigt inlägg för en gångs skull och vi checkar in på bloggen igen imorgon!

Sol i sinne!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *