Nico the model

_dsc1105

  • Nicoking

_dsc1122

  • Vackra fryken i bakgrunden..

_dsc1197

  • Nästa gång blir det snöbilder..

_dsc1139

  • Antagligen favoritbilden, tänk om varit snöööööö f*n

 

Bilderna levererades ganska omgående till SWEARE men fick nu respons på bilderna då chefen varit borta. Positivt rakt igenom, vårt hemliga filmtest vi gjorde var också imponerande och la nya planer för Januari. Nico verkade tycka om kläderna och jag skall se till att fixa lite gear för han att använda. Själv gör man premiär i SWEARE-kläderna imorgon på AXA Ski Marathon, grymt taggad att filma tävling igen, stressen, kylan, pressen, viljan och såklart min älsklingssport, längdskidor.


 

Blivit lite ändrade planer också, tanken var att dra upp ikväll och sova där för att va redo direkt. Men när hyresvärden ringde och sa att min lägenhet skall visas imorgon, blev det andra planer. Så har städat undan 4 projekt jag jobbar med i lägenheten ( filmprojekt ) och fått det allmänt trevligt. Vill ju att någon skall ta över min lägenhet as soon as possible, för jag vill ju vidare till min nya 😀 fasan vad jag ser fram emot det, jummie. Allmänt inflyttkalas med te och gemensam uppackning 😉

 

Nä, nu ska jag fixa lite och snart handla lite smått för resan imorgon. Verkar bli kaosdagar framöver, Bryntesson vill ha en del av T-W och givetvis finns det alltid plats för High & Low. Vi har mycket spännande saker som komma skall, fördjupningar i diabetes, hur man ska göra om någon hamnar i ” insulinkoma ”, superstars och blodsockertester med en elitåkare som är frisk. Mycket spännande..

 

åååh sen blir det panikpacka för 3v på ” semester ”, ta hem youthvästen och hitta formen själv.

 

P.s Hade tänkt haft en king video från Kina. Men mina planer går inte riktigt ihop och får se vad jag kan få till. Bloggen prioriteras före en instagramfilm.

XOXO

T-W

Ett svar

  1. Soinja skriver:

    Bra att du håller mig uppdaterad om livet. Take care! Jag får komma förbi på ett nytt inflyttninskalas. XOXO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *