Nattarbete och hyper-puls

  • Palm bjuder upp till dans!

Ett relativt sent telefonmöte under kvällen, resulterade i ändrade planer med första avsnitten och något jag la resten av kvällen på för att ordna upp. Vi kommer nämligen ändra upplägget, första avsnittet kommer istället bli en ”prolog” där vi berättar om serien och gör en kortare variant. Detta medgav att vi behövde en berättarröst, vem är då skapt för denna roll på såpass kort notis(?), jajamän, ni gissade rätt. Jag gör rösten själv!

En utmaning är det rätta ordet, alltid svårt att höra sin egen röst och kritisera sig själv på det viset, är banne mig inte enkelt. I tidigt skede av min filmkarriär började jag dock träna på berättarrösten, nu kommer det väl pass till användning och det är bara att ”go for it”. Men som sagt, väldigt svårt. Jag gillar inte min egna röst, fick spela in flera olika sättningar och höll på fram till midnatt. Nu är samtliga sägningar eller ”voiceovers” (som det heter på filmspråk) inlagda i programmet och jag skall lyssna igenom en gång innan jag parkerar kroppen i sängen.

Klockan är i skrivande stund 01:13 och jag lär vila lite, har fått ett infall på ett träningspass storlek tufft imorgon. När jag väl bestämt mig för något, så blir det så!

Be back!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *