Mysterium & stela ben

_20170719_122634

  • Cykelvägen mot Bada.

Vakande med stelhet i kroppen, fotbollen bidrog med nya rörelser för kroppen och snabba ryck som resulterade i denna kroppskänsla. Det har ju inte jag tid med. Så jag jobbade lite med T-W och sedan fyllde på flaskorna för en MTB-tur. Tog sikte mot Oleby och sedan bortöver Bada på gammelvägen. Värmen steg under morgonen och blev en härlig tur borta i skogarna. Jag var på väg till Vigselsand.

_20170719_122556

  • Stigen ner mot Vigselsand.

Så småningom parkerade jag cykeln och bestämde mig ta vägen genom skogen. Vigselsand är egentligen en strand som endast kan nås via båt, men jag tänkte pröva via cykel/vandring och det blev ingen enkel match märkte jag så småningom. Till en början gick det fint på stigen genom skogen på cykeln, men fick parkera och vandra då det blev för smalt. Här går nog inte många personer om dagen 😀 Stigen blev sämre o sämre och slutade i att jag fick gå på måfå mellan träden. Efter många svordomar, kvistar i ansiktet och någon vurpa, kom jag fram till stranden 🙂

_20170719_122609

  • Vigselsand, helt klart min favoritplats i Torsby när det gäller stränder.

Bilden är tagen söderut, lilla toppen där borta i horisonten är Valberget och det betyder söder o solnedgång. Iallafall, jag cyklade hit för dels mjuka upp mina stela ben, men också för att hämta en grej jag grävde ner för 2-3 år sedan tror jag det va. Efter lite kliande i huvudet var fasiken de var jag hade grävt ner de, fann jag skatten och hade ett eget litet moment där på bänken i solen. Vad var det då? Tyvärr folkens, i’m not gonna tell you. Givetvis kommer det komma fram någon gång här på bloggen, men när, det kan inte ens jag svara på då det är något väldigt viktigt för mig personligen. Så ärligt talat, vet jag inte när jag kan säga något. Men när den dagen kommer, då vet jag dels själv och allt blir tydligare för er varför det är på denna måten 🙂

Nu med en smoothie i magen, lär jag iväg på ärenden! Hörs sen!

Mystery man

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *