• Lite tyngre idag..

En aning sovmorgon idag till 07, mötte upp Anton K på stadion vid 09 och iväg vi stakade. +3,5 grad i detta fantastiska vinterlandskap och magiska vinter vi så långt fått. Fascinerande dåligt. Men, men, what to do och bara att ha sol i sinne.

Vi begav oss ut mot Spikbodarna, stavfästet var bedrövligt och det blev mycket skejtande för min egna del. Skyll dig själv med små trugor säg. Snacket rullade på likt klockan, varvade roliga historier med jobb och nytta. Alltid trevligt med sällskap och någon som håller farten. Gick betydligt fortare idag, trots regn och plusgrader, idag fick man inte ens en centimeter till bjudning. Så när en av världens bästa långloppsåkare håller i taktpinnen, är det bara att tjura ner skallen och hugga på.

2h 20 min blev det iallafall, 3,3 mil fick vi in och skulle tro det var 50/50 med skejt & stakning. Mina små ben får verkligen kriga när det gäller skejten, så det var väl bra det 🙂 Jag stämplade ut medans Anton körde lite till, han hade börjat innan mig och fortsatte för att få ihop 4,5h, imponerande.

Telefonen hade ringt under passet, så väl efter lunchen tog jag några telefonmöten, pysslade med lite räkningar + bokföring och förberedde för kaffe med Anton, här ska det planeras.

  • Dennis Rådström inför säsongen 2019.

Tillsammans med Anton så satte vi oss ned med en rivig kopp och gick igenom lite saker Dennis ville ha hjälp med.
Ett kost, träning och underhållsschema skulle gås igenom. Kost är ju såklart för optimal energinivå tillsammans med prestationen viktigt under de tuffa påfrestningarna som är på ett rally. Träningen ska hjälpa till med uthålligheten och koncentrationsförmågan. Underhållsschemat är inte underhållning som i show, utan fokus på vad han kan jobba med mellan tävlingar och inför tävlingar.

Vi gick igenom allt det och lyckades smita in lite skitsnack, då har man lyckats och alla är nöjda 🙂

  • Dubbelpass var inte igår.

Fått en prova på vecka hos Sportsgym av Erica, så jag joinade på ett pass och körde mina egna styrkeövningar medans hon körde ett bodypump pass, det var fullt så jag fick underhålla mig själv. Inget mig emot, aldrig varit på ett pass och därmed vet inte om jag missar nått, eller ens gillar det. Körde min akademiska kvart som uppvärmning, följde upp med lite styrka för överkroppen och checkade ut nöjd efter 1h träning samt en riktigt god känsla i kroppen.

Kvällen blir lugn, matlagning och ladda om batterierna. Helgen är lite osäker, inte jättepepp på skidor i detta väder och vi får la se vad vi kan hitta på rent privat. Företagsmässigt har jag en hel del att planera och bokföring att göra, så känns skönt att ha schemat hyfsat öppet och rum för nyttigheter.

God helg!

T-W