Möte & fix

delning-klaralvsloppet

  • Möte med Klarälvsloppet

Rivstartade dagen med ett möte kl 08:00 hemma hos Glenn som också driver Rally Sweden. Vi bollade lite öppet, diskuterade olika möjligheter och snurrade kring olika produktioner kring content. Med det menas att man skapar olika bilder/filmer för olika socialamedier och reklam. Cykel & löpningen skulle man göra några sekvenser ifrån och även så småningom bestämma hur produktionen går till under själva loppet. Några Tv-kanaler har hintat om intresse och därefter lägger man ju planen på vårat samarbete. Vi kom väl inte fram till någon konkret som jag kan presentera, mer än att vi ska hålla kontakten framöver och jag tänker knåpa ihop en brainstorm med idéer. Något mer jag kan teasa lite om, är att en Mr.Bryntesson är kontaktad och ligger på intressebordet. More to come om det 😉

DSC_0656

Efter mötet klippte jag klart bröllopsfilmen för att kunna presentera till Linda som hyrde in mig. Pysslade runt lite på företaget, men satte stopp när skatteverkets sida var nedlagd. Blev lite små sömnig när jag satt där och bestämde mig för o dra ut o cykla.

O ack så skönt det var, framgångspodden i lurarna, varmt och härlig tur i Valberget med lite styrka som dessert. Fix nu hemma med olika saker och ev en bastu ikväll.

Pyssel pyssel

T-W 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *