Mot Tjeckien!

  • Efter lite om & men lyfte vi!

Då var vi påväg igen! Ännu en runda ner i Europa och den sista helgen utav fem i rad. Jizerska Padesetka väntar och vi blir där nere fram tills måndag då vi vänder hemåt igen. Larmet ringde 04:45 och jag vaknade pigg. Två kiwi och en banan som start på dagen, väskorna var packade sen igår och jag rattade ut mot flygplatsen. Allt gick smidigt där, satt med Emil Persson och diskuterade lite innan flyget gick.

  • Jizerska bjöd på fyrverkerier!

Flygbytet i Stockholm var förbaskat tight, så fick äta mitt mellanmål direkt där och ta en tidig lunch senare i Tyskland. Krånglade mig igenom Arlanda iallafall, kom på flyget och till ovanlighetenskull, så kom min väska först på bandet. Jag som trodde den aldrig skulle kommit med vid det tighta bytet pga förseningen.

Gick igenom Berlins flygplats, fick ut min fina Volvo och tog sikte mot Bedrichov. Ett snabbt kvällsmöte och sen kasta jag mig ut för lite bildtagning, ta en kik här nedan på bildbomben!

Nu ska jag planera med Teemu och sen ta en tidig kväll, sista rycket på en lång restid, så dags att samla sista energin och rocka loss!

Adios amigos!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *