• Animeringar och korrigeringar igång.

Är det inte fantastiskt vad musik kan göra med tankarna? Igår drömde jag mig långt bort i fantasin på vägen hem och med hjälp av tankarna, få gåshud över hela kroppen. Får ni till det ni också?! Underbart är det iallafall. Resan hem gick kanon bra, solen sken hela dagen, dock rakt framifrån och stundtals krångligt med motljus. Lugnt i trafiken, flertal samtal med familj och vänner samt en kort telefonmöte med Ski Classics.

Under kvällen packades väskorna om, tre tvättmaskiner gick igång, städade lägenheten och förberedde matsäck. Satte mig sedan vid kontoret på sen-kvällen för mejl, bokföring och redigering. Löfbergs filmer ska snart publiceras och jag finslipar detaljer nu, snart är de offentliga 😉 Kom i säng vid 23-tiden..

  • Team SERNEKE passerar vid skidtesterna – 2017

Idag vid 06:00 började bilen rulla mot Gardermoen och nästa anhalt för VSC, det är dags för Kaiser Maximilan Lauf i Österrike och jag var frå nstart taggad. Drack kaffe, åt matsäck och lyssnade på morgonradion ända fram. Ändå skönt det där med att bara stå upp, borsta gaddarna, varmköra bilen, bära ner grejerna och vara på vägen smidigt. Det har sin charm ändå 🙂

Skriver denna fortsättning fast i snökaoset på mobilen. Resan blev snabba puckar hemifrån, glömde lurarna i bilen på parkeringen I all stress och ändå kunde sätta mig på planet med ett leende.

Slumrade smått till o från, läste bok och steg av lite piggare. Sen gick de lite snett igen, är nu på okänd ort halvt vilse och försöker finna en väg till Seefeld. Vägar är avstängda pga extremt mycke snö och det blåser lite motvind i livet nu..

Tror mig funnit en väg nu, blir en jäkla omväg och bara gilla läget. Funnit några podcast jag betar igenom, får hålla humöret uppe så gott de går och lär lämna rastplatsen nu så jag kommer fram någongång..

Resan skulle tatt 2h med bil, inne på 5,5h nu och långt från framme. Hua, what a day to be alive. Återkopplar imorgon ordentligt, kl nu är 19:30 och ingen aning hur långt kvar.

Stay positive

T-W