Mot Oslo

IMAG0535

Shit as, jag behöver fler timmar på dygnet.

Kanske får slå i kraft den där sovtekniken jag läste om för 1 år sedan, när jag redan då behövde fler timmar av dygnet för bl.a träning & jobb. Det handlar om att du är vaken 6h, sen i 2 perioder ala 6h går du på vila/sova i 20 minuter för att sedan tredje gången sova ut i 6h.

Jaja nog om det, jag stakade igår förmiddags samt gick sedan in på gymmet för att kräma ur det sista. Efter det sprang dagen förbi med olika möten, Oscar och jag hade möte om våren, Carlson om allt inför JSM/Intersport där jag är marknadsansvarig nästa vecka, möte Stjerneskolan, små fix och hann även med att besöka kära Farmor. Vände hem 19, där väntade min kära vän Björklund, vi kikade på Färjestad och jag packade lite halv-kaosat till Oslo.  Åker ju nu idag på VM, bestämde mig ta tåg till Karlstad för att sedan ta bussen till Oslo. Mina dåliga vinterdäck + ändå skönt att kunna luta sig tillbaka och kunna arbete lite granna.

Så nu skall jag göra i ordning en liten filmsnutt inför kamratmiddagen, en för vårat ”close to live” koncept vi kommer arbeta med samt en film till inbjudan av en tävling.

Vi hörs!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *