• Reportaget med Stina Nilsson för SVT.

Igår på finaldagen för Tour De Ski framfördes reportaget jag steppa in som kameraman för SVT och filmade tillsammans med Stina Nilsson.

Hela reportaget kan ni se här: Experten och stjärnan

  • Intervju med Stina uppe i Arctura.

Väldigt kul att gå igenom avsnittet och se över hur mina kameravinklar samt hur SVT klippt ihop avsnittet! En stolt liten rackare såg avsnittet med ett leende, sen började en ny vecka och nya utmaningar.

  • Checkar ut efter 2h stakning med tjuvskejt.

Mja imorse var man inte kaxigaste skidåkaren i Jämtlands län inte, jag satt länge i omklädningsrummet och fördrev tid på värdelösa saker innan jag tog mig ut. Fick rycka mig i kragen och helt enkelt bestämma mig.

100m in på passet kom Elin Mohlin som alltid är glad förbi och vi höll ihop tiden ut. Snackade om allt möjligt ute i världen, hon bytte så småningom till skejt och tiden gick bra mycket fortare tillsammans. Super härligt med sällskap, det är det alltid och en av anledningarna till varför jag gillar skidåkningen såpass mycket 🙂

En bit över 3 mil och 2h på kontot, åt upp lite rester till lunch och sen parkerade i soffan för ett gäng goda koppen kaff för att köra kontorstid.

  • Ännu mer Stina i dagens inlägg.

Vid kontorstimmarna blev det gjort ett dokument på två sidor inom projektering och avtalsbaserande info för ett möjligt samarbete. Ser positivt på det i första hand, detaljer ska planeras och diskuteras fram till en agenda fram till 2020. Vad är uppdraget då? Tjao, det får jag inte nämna före vårkanten, så här får man vänta på något gott om det så blir officiellt!

Lite mejlande, telefonmöten och redigering blev gjord också. Ovanför ser ni en text stå över vattenflaskan och det är ”fäst” där, så texten hänger med rörelsen i flaskan och något jag testade lite nu under eftermiddagen. Även några övergångar trixade jag lite med, kan bli fränt och kul att leka med framöver.

Hade ett telefonmöte inplanerat med Ski Classics idag, än så långt har jag ännu inte hört något och ev blir uppskjutet till imorgon. Nu ska jag snart vidare mot pass nr: 2 och köra gym 1h. Middag, lugn kväll och ev smått pyssel på datorn.  Ska planera det sista för mötet imorgon kl 10:00, där vi har något riktigt intressant och spännande på gång. Hoppas och kommer gå in med ambitionen att låsa uppdraget till fullo, då kommer det verkligen bli en ”kioskvältare” för företaget och även personligen.  Vi får se, kom tillbaka imorgon kväll och läs om utfallet 😉

Pre-Fika Work out!

T-W