Monday morning

  • Återblick på en skiss jag gjorde för 4 år sedan. ( LIVE REAL )

Morgonen var ägnad för en snabb frukost och sedan iväg till besiktning. Var lite sliten då det blev strax efter midnatt även denna gång med arbete, så en kopp kaffe vid besiktningen och rent papper var precis det jag behövde. Åkte förbi reklamkillen för lite trycksaker, skulle återkomma där och sedan stack på ärenden. Hamnade i ett kort telefonmöte med Mrs. S och fick klarspråk om den långa tystnaden. Vi bollade lite mitt offert, kollade igenom tankarna och eniga med att bägge parter var taggade. Så i början av nästa vecka när jag är tillbaka från Östersund, ska ett beslut tas. Spännande, där kan vintern vara planerad.

  • Ett tackkort som ligger på redigeringsbordet.

Klockan är 12:30 och jag ska snart förtära lite käk. Pysslat med tackkortet ovanför och det börjar närma sig en slutprodukt. Tänkte lägga undertext på en film för O-Ringen efter maten och förhoppningsvis ta sig iväg till reklamkillen innan ska möta upp för sista inspelning till Skidtunnelns reklamfilm. Vi rullar på och jag kompletterar vidare ikväll..

  • Ljudinspelning i Radio Fryksdalens lokaler.

Blev inget tryck idag på kläder, kastade ihop en snabb carbonara  och gav mig själv höga betyg i åtanke av den tillagningstiden jag arbetade med. Fortsatte texta en film för O-Ringen innan jag var tvungen att börja packa och möte upp Anna & Therese. Packade väskan för träning också utöver kamerautrustning, ifall tiden skulle räcka till för träning och motivationen fanns. I Radio Fryksdalens lokaler spelade vi in en så kallad voicover ”. En berättar röst vi ska ha tillsammans med musik på sekvenserna vi filmat så långt i med Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Det är verkligen inte lätt att spela in en berättarröst, man måste tänka på jargongen på rösten, uttalandet, ljudtonen och sammankopplingen av olika meningar. Det är inte helt enkelt, men med great teamwork, tips och lite ändringar från min sida, satt det kanon! 17 inspelningar senare och Therese sa säkert hela manuset 100 gånger totalt under eftermiddagen 😀 Tack för bra tålamod!

När vi började packa ihop, såg jag att Oliver hade skickat och var träningssugen. Jag nappade direkt och fick ett grymt överkroppspass på kvällskvisten. Mörbultad duschade jag där och sedan satte mig för telefonmöte med Bryntesson35 minuter. Sen nu kunde jag äntligen komma hem igen och är fortsatt väldigt pigg. Mat intagen, trötta armar och lär avsluta skrivandet här, så jag har energi kvar att röra armarna för arbetet som väntar 😉 Ska nog köra sent ikväll, för imorgon blir det full fart + måste åka tidigt Onsdag.

Bra dag, mycket kvar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *