• Äntligen var det dags igen!

Kanske var optimistiskt skrivet, är lite delade åsikter. Faktiskt mest positivt, alltid trevligt att se siffrorna som visar att företaget växer och att det verkar stämma i slutänden. La några timmar under gårkvällen med att räkna fakturor, utgifter, kvitton och mil från året. Ingenting som är officiellt inskrivet, endast preliminärt så långt och jag var nöjd att göra första rundan klar. Nu ligger man i framkant med bokföringen, kan stiga in i 2019 med mer ro i själen och vara bättre förbered inför deklarationen som snart knackar på dörren!

Det är väl tur att man gillar statistiken, se siffrorna gå ihop och man får en riktigt bra överblick på företagets framfart över året. 😉 Vek in årorna för dagen iallafall strax innan midnatt.

  • Solglasögon på sniskan betyder full fart 🙂

Morgonen  var krispig och tidig vakning, tog en extra kopp kaff, skippade längdskidorna och istället tog mig åt gymmet. Träffade på Micke där, körde min akademiska kvart med efterföljande styrkeövningar. Kändes väl sådär, skönt att träna, men lite små less sådär. Aja, blev iallafall gjort och skön känsla efteråt. Sprang sedan förbi farmor, kära mor och några ärenden på byn. Bjöd Björklund på lunch tillsammans med skidåkningen på tv och nu i slutet av eftermiddagen ett snack med Nico King som var på resande fot.

Packar, sorterar och försöker få mina två hjärnceller att samarbeta för att få ihop kompletta väskor. Utmanande packning när det är både jobb, möte, träning, nyår, snowboard och svensson-liv. Hua, nä nu lär jag fokusera allt på packningen och sluta snacka strunt.

Lite oklart när jag nästa gång återkopplar, många jobb nu ligger på lite ledighet från kund och jag kör mycket privatliv här i vardagen. Försöker hålla bloggen mer kring T-W MEDIA och undgå privatlivet. Men vi får se, det kommer en uppdatering när de kommer!

Gott nytt år folkens!

T-W