Mixad dag!

_20170811_133359

  • Kôppenkaff vid Wienerkonditoriet.

Blev sent igår, så tog mig friheten att ligga kvar i sängen lite extra, men tröttnade så småningom och gick upp för frukost. Björklund hörde av sig och kom strax därefter upp på besök. Vi tog sikte mot byn och satte oss ner i den gassande sensommar värmen. Mycket god glass, cappuccino och härlig miljö. Såna här stunder trivs jag här i byn 🙂

DSC_0786

  • Mini event med ungdomar.

När vi tröttnat sitta på fiket, så la vi varvet gåendes och snubblade över denna lilla samling. Tydligen var det någon slags dansshow av ungdomarna i 5:an på Holmesskolan och även en sångare från UKM. Mysigt litet event och väldigt trevlig inramning. Att Artscape fått dekorera väggen gjorde inte saken sämre, vackert 🙂

_20170811_133335

  • Artscape – The big wall.

Fotot är taget med min mobil efter lite manuella inställningar, faktiskt imponerad själv av färgåtergivningen och kvalitén. Gick också förbi de andra målningarna för att beakta arbetet och konsten, otroligt duktiga konstnärer alltså, wow. Givetvis har T-W MEDIA fotoplaner för dessa väggar 😉 Men de får jag la återkomma om.. .

_20170811_174402

  • Knöt ihop säcken med ett rullskidpass i vackra Valberget.

Efter rundan på byn med efterföljande mat, hamnade jag i en liten dvala och blev trött. Inte direkt tagit mig en hel dag ledigt efter de 2 hektiska veckorna eller på väldigt lång tid över huvud taget. Så inte konstigt jag blir lite trött, men det är ju trist och då går jag ut för att träna. Planen var väl ett lugnt och fint pass på rullissarna. Men med mitt 80-90’s discotema som jag är inne på nu, är det svårt att hålla ner tempot och man blir triggad av beatet. Även när man känner sig stark så vill jag trycka på 😀 Efter några varv anslöt en stor grupp norska åkare på den tomma rullskidbanan. Utspridd i klungor och på skateskidor, där fick jag idén att jag ska köra förbi samtliga innan jag är klar. De hade 1/2 varv försprång och de va bara o lägga i overdrive. Så plötsligt blev det långa intervaller för T-W, stannade vid varvning och drack för att snabbt ut på banan igen. 4 varv senare åkte jag in som segrare 😀 Så roligt med E-Type i lurarna, kroppen känns bra, fantastiskt väder och man drömmer olika scenarion i huvudet om VM-Guld. Me liky like!

Så nu helt färdig sittandes hemma, får la se vad kvällen erbjuder men blir iallafall redigering så småningom, arbetar bättre på kvällstid..

Hej helg!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *