Mitt arbete för Diabetes.

Glucagonspruta

  • En instruktionsfilm för Glukagonspruta.

Sitter nu en bit in på kvällen, klockan har passerat  22 och jag är inne på smådetaljerna av filmen för Glukagonsprutan. Vi är lite delade meningar hur ordet stavas, men efter ha googlat runt lite med olika resultat har vi nu bestämt oss, Glukagonspruta får det bli. En film som publiceras imorgon klockan 18 och som kommer visa hur och när man ska använda Glukagonsprutan. Kommer att komma ett mer utförligt inlägg om det imorgon och grottar ner mig ännu mer i det då.

Men tänkte skriva lite om det ekonomiska, jag lägger ner otroligt mycket tid på diabetes och just Sockertoppen i nuläget. MEN, det handlar inte om pengar, inte om vinst eller något liknande. Hade jag velat tjäna pengar på det här, hade jag först varit heeelt fel ute och varit girig för att gå på vinst på något sånt här projekt. Visst, jag har en lön och den sätter jag själv efter en diskussion med Brynte  & Frida, men ni ska ha klart för er, om jag var ute efter pengarna, hade jag tjänat mer som jag gjorde på mitt första sommararbete vid 15 års ålder som jag fick genom skolan. Det handlar absolut inte om pengar, det här är något jag brinner för och har makten att kunna förmedla kunskaper som eventuellt kan rädda liv i framtiden. Jag kan göra skillnad genom film & foto, så därför tar jag mitt ansvar och skapar det här materialet. Man kanske inte behöver använda Glucagonspruta som ”frisk” tänker man, men om situationen händer för någon främlig på tåget, nattklubben eller varför inte inne i butiken, så vet iallafall några fler hur man kan rädda livet på den personen som har diabetes. Det är därför jag gör det och det är därför lågan inom mig aldrig brinner ut.

Sen när vi ändå är inne på det, så kan jag väl ta det också. 2500:– kostar lägret, det har jag hört några tycker är dyrt. Här följer några statements på vad som behövs från vår sida: Över 20 ledare på varje läger där någon alltid arbetar dygnet runt, 2st personer personlig blodsockerkontroll under nätterna, boende med samtliga måltider + fika + snacks, aktiviteter från första minut till sista, 12 månader planering, egna kockar, samtliga ledare är volontärer som får utbildning innan lägret, mer än hälften av ledarna är diabetiker eller vet det som behövs om diabetes och det här kan va enda 4 dagarna en förälder verkligen kan med trygghet lämna ifrån sig ansvaret om sitt barn och diabetesen. Då har jag ändå in nämnt priser man kan vinna, goodiebags, reseräkningar för ledarna osv.Sockertoppen är inte för vinnings skull punkt.

Back to edit.

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *