Mellan Måndag!

  • Redigerat lite bilder för Hertz.

Kunde inte riktigt sova ut, blev istället en ganska tidig frukost och sedan iväg på några ärenden. Var iväg till Ski Classics trailern en sväng, handlade och hämtade en laddare som Bob hade glömt. Redigerade lite bilder sen på hotellet för Hertz och kommer plåta lite ytterligare bilder för dom kommande helg.

  • Absolut den senaste skidutrustningen som finns på marknaden.

Hyrde skidutrustning för dagen också, en sådan här dag med strålande väder, miltal med spår och denna otroliga miljö får man inte missa. Med mjuka aluminium stavar, mönstrade skidor och gamla pjäxor gav jag mig ut på äventyr. Caroline som också arbetar på Ski Classics var skidsugen och jag bestämde mig att hänga med. Utrustningen var ju bedrövlig, men bättre än ingenting och jag fick iallafall utrustning.

  • Leuttach skigpropaganda.

Tog bussen bort och hoppade av efter ca 20 min åkning. Direkt på med skidorna och iväg i denna otroligt vackra miljö tillbaka mot Seefeld. Skidorna hade inget fäste och var som att åka med handbromsen i hela tiden. Lite störsamt, men kunde ändå njuta och ack så nöjd nu efteråt.

  • Snodd bild från Caroline, mäktiga vyer längs spåret 🙂

  • Tog en extra lite runda uppe på ”Panorama spåret”

Stakade det mesta, stavarna var som pilbågar när jag tog i och skidorna fräste mot snön. Men formen kändes ändå helt okej och jag orkade trycka på. Då & då lekte jag Kläbo och sprang upp för backarna. Men fick försöka hålla igen med krafterna och spara till den kuperade avslutningen. 3h fick vi ihop i strålande solsken och skavsår i händerna. Kroppen var mör efteråt och endorfinerna stinnade runt i kroppen. Härligt!

  • Time for spa!

Väl på hotellet blev det inte mycket mer än just byta om och ta sig till spa-avdelningen på hotellet. Blev både bastu och pool badande för att mjuka upp kroppen. Efter det följde jag upp med ett telefonmöte med SandraSki Classics, diskuterade lite helgen som varit och vad som komma skall. Ner och äta 4-rätters, följde upp middagen med telefonmöte Team Koteng och sedan förberett utrustning för morgondagens bravader.

Klockan är 22 och jag ska släcka lampan för lite sömn. Trött efter dagen, imorgon väntar lite lugnare men utmanande på andra planer!

På’t igen, o igen, o igen, o ige….

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *