Media-Blogg

  • Lena, Emil & Maria från Ski Team NOVO NORDISK.

Denna blogg ska ju agera som media-blogg, så nu blir veckan fylld med det temat och det kommer bil mycket rally! Men först börjar vi med NOVO NORDISK. Jag gick upp ganska tidigt, suttit och jobbat fram till nu vid 14:00. Tiden går verkligen, såg även Samuelsson tog silver i skidskyttet. Dessa personer ovan intervjuades under lägret, de bar på en intressant historia och vi valde att uppmärksamma det.

Lena – Haft diabetes i över 26 år och en guldmedalj från VM i undervattens rugby. Riktigt frän och tuff sport, härlig individ och grym positiv energi.

Emil – Fick diabetes för 8 månader sedan, förlorade i samband med diagnosen sitt drömarbete som brandman. En aktiv idrottare inom massa olika genrer och skulle nu ställa upp i 3 starter under Vasaloppet. Stark intervju som berör.

Maria – Triatlet, multisportare och långdistansare samt diabetiker i hela 36 år. Aldrig upplevt det friska livet egentligen och fann ingenting positivt som diabetes dragit med sig. Men ändå väldigt positiv, energin och motivationen var på topp.

Så där sitter jag och pillar lite, ska även förbereda en 2 minutare från lägret samt en längre. Filmat otroligt mycket, 70gb och jäklar vad material det finns att bita i. Så där fortsätter eftermiddagen, det är en sak som är säker!

  • Dennis Rådström – Foto: rallyfoto.se

I samband med redigeringen planerar jag även Svenska Rallyt tillsammans med Dennis som jag ska följa i form av film. Planeringen är övergripande och mycket som måste stämma för dessa dagar. Kommer bli en utmaning att ta sig mellan alla sträckor, hinna med så mycket som möjligt och även få ihop allt till en videoblogg under kvällen. Dennis blir mer o mer okontaktbar för att fokusera på rallyt, så den stora planeringen är gjord under möte och nu blir det mestadels telefonkontakt.

Jag antar mig utmaningen med grym spänning, gjort i ordning en stilmall för filmerna, planerat sekvenser med drönaren som måste göras innan rallyt och ska ikväll ringa runt massa kontakter i teamet för planering. Utmaningen är stor, jag är taggad och kommer bli än mer taggad ju närmare det kommer 😉

  • Planerar, skissar och memorerar!

Full fart idag, efter arbetet på kontoret förut stack jag ut på ärenden. Väl hemma igen tillbaka på planeringen för rallyt, fått tag på klistermärket till höger som ska på bilen och kollat på kartan för lite anteckningar. Marc från WRC ringde förut, men kunde inte ta hans samtal just då och ska återkoppla nu igen. Ska diskutera lite mediaplan där, ringa runt massa samtal andra samtal också som sagt inom teamet. Så glöm inte lite redigering på det också 😀

Jag vet vad jag gör ikväll!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *