Medgång VS Motgång

  • Macbooken lever igen.

Efter krångel, krångel och mera krångel har den nu äntligen ett nytt hjärta. Fått köpa till kablar och verktyg för att få ihop allt, mekat och googlat mig fram till en lösning. Men vid uppstart märkte jag direkt att hastigheten var uppskruvad och den var som ny igen. Härligt. Så nu ska jag väl placera om lite program, rensa gamla hårddisken och använda den som extra stort lagerutrymme för annat.

Men med lite medgång, kommer alltid motgång. har ju beställt saker från 4-5 olika ställen och det var ju givet att de skulle bli kaos. Batterier som är trasiga, saker som inte passar och leveranser som kommit hem till Torsby istället för hit. Suck. Så mycket arbete med att fixa, ringa och göra returer. DOCK så vet jag bara att det viktigaste paketet är skickat, de paketet hänger allt på.. To be continued…

Har också beställt ett nytt batteri, kommer bli dubbla batterier på denna framöver 😉

  • Var det någon som sa bars?

I lite medsurf på sponsringen av bars på Sockertoppen, fick jag med mig 12 paket och en bit över 120 proteinbars själv. Kanon för mig de, ibland hinner jag inte riktigt äta som jag schemat tillåter och som magen vill. Då är det kanon med såna här att kunna köpa sig lite tid. Proteinet är king för träningen och att det är mindre socker i dom är en bonus.

Nu ska vi iväg och käka lunch med Teodor Peterson, frågan är om han hyrt restaurangen eller om  vi får komma in!? 😀 Igår hade han nämligen hyrt banan på stadion sa han, så att han skulle slippa Sockertoppen IF och vi pajaser under landslagets träning. Hög ironi på den 😉

  • Reklamfilm för BLIZ.

Efter maten så fick jag en svacka, vet inte om det är blandat med träningen + brist på sömn eller bara matkoma. Att jag inte fick någon parkeringsplats hemma sen också var bidragande. Jäkla storstäder.. Positivt var dock att jag kunde hämta ut 2 paket och nu fattas det bara 2… Jag vet ju att 1 av dom blev ju skickat hem till Torsby och ligger på posten, det andra väntar jag fortsatt på hit till Östersund..

Eftermiddagen har blivit spenderad på reklamfilmen för BLIZ och mycket redigering. Börjar komma ihop till en komplett slutprodukt och blir även en parodi-version utav den så småningom. Lite Bryntessontema så att säga och den blir lite mer rock n’ roll.

Imorgon, back to training..

Snälla japanphoto, få hit paketet innan helgen..

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *