Maxar soltimmar!

  • Great weather, great speed!

Samma veva idag, grymt väder lockade till en långtur innan frukost. Lyssnade på en stand up-sketch och kunde åka runt med skratt i mellan åt. Komiskt! Åkte min runda iallafall, avslutade med långbacken och en liten spurt. Drack en smoothie i solen och lockelsen blev för stor.. Jag satte mig mot solväggen, bar överkropp och lyssnade klart sketchen. Underbart & lyxigt. Blev en sisådär 1,45h och jag var nöjd där, är ingen timjagare 😉

  • Dark, darker & black.

Efter passet kom Nykvist förbi på en kopp kaffe och vi delade några tankar över koppen. Trevligt! Jag satte mig sedan på bildäcket och började putsa kofångare, plasten putsades upp ifjol sommaren, mitt i natten om ni minns 😀 och resultatet blev bra. Nu la jag på två lager till, plasten var ganska ”mättad” redan, men någon nyans mörkare fick jag till och helheten blir bättre av bilen.

Tog bort ett tidsinställt inlägg idag, väntar 1v då jag har lite saker att fixa innan jag kan spika erbjudandet. Sen lunch och matkoma. Att åka långpass innan frukost medför oftast för mig en liten dvala mitt på dagen, så det gäller att hålla igång och inte lockas av att vila. Så nu nyduschad, ska ner till garaget och hämta lite saker. Fortsätter väl med bilen lite, tar en lugn kväll och njuter av lite ”halv-ledigt” en sådan vacker dag.

Imorgon träning, spännande möte med PE Custom och förhoppningsvis låser vi ett långt samarbetsavtal framöver! Det ser jag grymt fram emot!

Kos dere!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *