Maxar dagen!

  • Snabb kôppenkaff på morgonen.

Dennis kikade förbi på morgonen, bjöd på rivigt och ett snabbt samtal om några planer. Vi gjorde upp för det senaste arbeten ( bilder kommer ) och vi planerade lite 2018. Drömmen och potentialen för Dennis är att tampas om guld i WRC. Något jag verkligen tror på och vi kommer därför högst sannolikt påbörja ett samarbete i småskaligt format, för att växa med tiden.

  • Julafton JR för T-W Media.

Gårkvällen kom Simon & Oliver på kaffe, efter de lämnat beställde jag lite grejer till företaget och kommer ha stenkoll på leveransstatusen. Upp till vänster är en stabiliseringsrigg för nya GoPRO’N, även kallat gimbal. Så där ska ja anställa farsan att knåpa lite idéer på möjligheten att förlänga greppet, så man kan ha som ett fiskespö och nå upp till 3 meter med full stabilisering.

Upp höger ser ni ett trådlöst mikrofon-kit, kommer nu under intervjuer och liknande ändamål kunna arbeta trådlöst samt fri från allt trassel kablar innebär. Något som är också positivt, är att jag kan koppa på mikrofonen på Bryntesson och han kan härja på. 30m avstånd är inga problem och kan även kommunicera med öronsnäckan till den som bär mikrofonen, smidigt.

Ner vänster ett UVfilter. Löjlig kostnad för något som kan tyckas onödigt. Men är värdefullt för objektivet, ljusmässigt och slutprodukten. Det agerar dels skydd för linsen mot smuts, stötar och dylikt. Som solglasögon mot solljus och även skiljer ut kontrasterna bättre.

Ner till höger mitt favoritföretag jag arbetat med i säkert 10 år. Crimson levererar bästa möjliga bildkvalité, smidig onlinetjänst och snabba leveranser. Massa kort beställda och mycket roligt på order just nu 🙂 Spännande.

Detta skrevs 12:00, nu lär jag vidare på dagens övriga upptåg 🙂

  • Komsikom nu vintern!

Tanken var att putsa lite på Caddyn och fixa lite där. Men jag o farsan stack istället bort till Svenneby och där hämtade en fyrhjuling. Tanken är väl att ha den till diverse aktiviteter hemma och även till isen när den sätter sig 😀 Varit i vårt samtal länge, så var kul att det nu blev av. Fixade iallafall med bilen efteråt, gjorde några ärenden och sedan handlade. Lunchen var försenad eller mer rättare sagt, icke existerande och därför skyndar jag på den delen nu. 16:30 maten står o puttrar, Jessica kommer snart på besök och blir nog väldigt lugnt ikväll. Sliten, så ska verkligen försöka ta det cool och ev kunna slumra till någon film i soffan så småningom. Vi får se, haft flera samtal med Bryntesson också under dagen, försöker sätta plan för releasen av anmälan till Sockertoppen. Det blir tight om tid och den öppnar nu på måndag, så kan kvällen är väl inte helt spikad om jag säger så!

Enjoy the evening!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *