Maria Rydqvist och TPT

DCIM100GOPRO

Ja här satt vi på ljugarbänken på Lidingö Hamn och spånade ut över vattnet. Ca 30 koppar kaffe senare var helgen över och vi kunde sätta oss här för att andas ut. Eller ja, några sekunder senare filmade vi ju rullskidshoppet på bryggen 🙂 Det här projektet blev otroligt stort, jag har samlat på mig 130gb material, 1209 filer och nedsorterat i 61 mappar från 4 dagar arbete. Kommer antagligen åka upp till Östersund i Okt början och vi skall försöka riva igång motorn på det här projektet ordentligt, spännande.

Maria Rydqvist
I VM 2015 kom hon på fjärde plats i 10 kilometer fri stil och åkte tredje sträckan i det svenska stafettlag som vann silver på 4 x 5 km. Maria hörde av sig en dag här under lägret med Team Serneke  och behövde hjälp med att få ihop ett bildspel. Maria skall tydligen släppa en bok, hon sökte någon lanseringsvideo och T-W Media was the man to help. 2 versioner gjordes, 1 för insta och en för Utube/FB och vi fick ut budskapet på ett fint sätt. Enkelt uppdrag som jag kunde få ihop snabbt i farten mot Sthlm i bilen och ett arbete jag gärna hjälper till med.

Idag skall jag ut och testa lite monteringar med Go Pro och steadycamen på MTB för kommande vecka, lite små fix hemma och antagligen dra en löpartur med Greven från Bastvålen ikväll. Härligt!

” Vi hörsch sen ” – Impola

T

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *