Manjana infinner sig

IMAG0777 copy

Wow vilken grej de var o få åka rullskidor igen! Även om kroppen inte ville komma igång innan 1/2 passet så var jag riktigt glad. Körde runt Svenneby och sedan extraslinga i byn, mest för att mjuka upp kroppen och få till tekniken med rullskidor. Kommer bli mycket rullskidor i Portugal, så bäst att tekniken sitter och hungern finns kvar. Så skall försöka inte åka för mycket rullskidor innan dess och ligga lite halvlågt dagarna innan så man är brutalt laddad att börja samla riktigt fina timmar där nere =)

IMAG0778

Stundtals har vi bjudits på fantastiskt väder, längesedan man fick se klarblå himmel och böljande sol här i byn. Dagen bilden togs hade jag haft en lång lunch med Rasmus, promenerat ner till torget för att skråla ytterligare och sedan hem på solvägga! Fantastiskt skönt att få sätta sig på solväggen hemma, läsa bok och bara njuta av tillvaron. Varit lite dåligt med ”ingen aktivitet” tid nu på sistone, typ sedan November.. Men börjar sakta men säkert infinna mig och blir lugnare för varje dag. Gissar på att nästa vecka är man i rätt fas med lugnet igen och kan verkligen slappna av, slappna av med att göra ingenting. Wow.

IMAG0779

Drog fram kajaken idag, paddlade en sväng, gillar att komma ut på vattnet och känna ensamheten. Man känner sig också väldigt utsatt men ”jordnära” med att vattnet runt omkring och man paddlar mitt i sjön. Var en jätte fin tur egentligen, sol och ingen vind… Dock var jag inte på humör, jag vill se de som njutning/träning, men nu när jag blev påmind att det känns som man drar en 5liter hink bakom sig som broms, tappar jag viljan att paddla. Inte de att Kajaken går tungt, inte alls, men för träningen och all onödig yta man inte använder, går jag i tankarna att sälja den.. Jag hinner inte ut så ofta jag vill och kajaken är lite mer för expedition. Lite tur åkning och packa med fika och så, inte så mycket för träning. Så imorgon åker pärlan upp på blocket och jag siktar på att ta in en cykel istället.

Tror det blir bättre så, har så mycket leksaker att jag inte hinner använda allt till den rätta nivån, då känns det mest synd att grejerna står och får dåligt samvete att jag inte använder grejerna.

Nu skall jag upp till kinan för mat med Oscar och Rasmus 😀

Thingpling

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *