Månday o Svensk sommar..

IMAG1007

Jaaah hur fasiken ska man klä sig efter väder…. När det är 4 olika årstider innan lunch? Svensk sommar levererar och vad är det att göra åt 🙂 Tog premiärturen i Sockertopps-thishan idag, kändes bra att bära den och man blev fylld med positiv energi. Jag & Arwidinho var ute och peta på förmiddagen, la varvet runt Valberget och kika till den nya uppfräschade rullskidbanan. Den börjar ju bli grym 🙂 Sen tog vi sikte mot Svenneby runt, precis när vi når toppen på Moelvenbacken, knäcker Arvid handtaget på staven och vi får vända haha random.. Hem o låna ett par Madshus av mig och vi fortsatte runt Svenneby. Motvind på vägen dit och regn på hemvägen. Drog som vanligt mitt sprintvarv runt Toria som en impuls och sen gav vi oss, Arvid kände sig hängig och jag hade massor att fixa.. Kändes ändå bra i kroppen idag efter denna träninstorka med allt jobb. Men men, what to do..

Nu reser jag upp i dalen, bygga flotte och sover kvar för lite fix dagen efter också.. Kommer hem sent Onsdag, möte med Top Cats om Rättvik och sedan kasta ihop någonting som skall likna ”välplanerat” packning för Portugal. Känns lite hastigt nu, men blir grymt skönt att bara komma på plats där nere, vankas 30 grader varje dag och jag kommer vell smälta bort gissar jag!

Manjana

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *