Mancold

  • Testar formen, fick bottenbetyg.

Hualigen, när jag kom hem från Östersund slog mig förkylningen hårt och jag har fått kämpa med mancold de senaste dagarna. No rest for the winners, så har jag ändå redigerat filmer som blivit levererade, fakturerat och pysslat ordning på allt i lägenheten. Testade idag att träna lite, körde 60min styrka och kroppen var lite svag. Ingen pulshöjning med rädslan att få bakslag, men ändå skönt att motionera musklerna och ta det som de kommer.

Skickat iväg fakturor för stundande investeringar i utrustning, har lite olika projekt och uppdrag under diskussion så det har ändå varit att göra sedan jag kommit hem. På gymmet bokade jag in en filmdag senare i Dec och ska ha möte med ABF kommande vecka.

  • Intervjun med Ellen Westerlund och mig.

Ni som minns Ellen från O-Ringen får nu en förklaring varför och hur det gick till när hon fick en kamera från mig. Ett hjärtvärmande möte, otroligt stark tjej i så ung ålder och väldigt härlig energi om sina mål i livet. En film som även nuddar vid min kamp från tidigare dagar, att mötet med Ellen var viktigt för mig och tillsammans kan vi inspirera andra.

Dagen idag fredag blir annars lugn, inhandlat taco som blir tidig middag och säkerligen en koppenkaff med Nico under kvällen.

Ha en fin helg!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *