Lysvik och jobb

DSC_0666

  • Lysvik & strandparty

Precis efter jag hade skrivit blogginlägget igår, så ringde Askur och var sugen att hitta på något. Samtidigt som något i mig skrek NEJ så viskade något i mitt öra ” sommaren är kort ” och jag sa JA. Han kom o hämta mig, bägge 2 nyktra och vi tog oss till Lysvik för att kika läget. Nästan mer folk här än vad det var på midsommar i Torsby dagen innan, är ju väldigt fint här i Lysvik och solen går ner i andra änden av sjön. Musiken var väl sådär, men var kul med att träffa lite folk och bara njuta av tillvaron. Vi åkte hem ganska tidigt ändå och jag somnade in tungt.

Efter ha vaknat tidigt, drog jag bort till Rådom för att hämta mina grejer där och ljudet. Åkte morsan & farsan för att klippa gräset och sedan fyllde jag upp kylskåpet från Toria. Hade tänkt mig dra ut att cykla nu, men oväder verkar dra in och jag är en kräsen motionär som inte har lust att cykla i regn. Så ska köra lite styrka här hemma, gå igenom inför veckan som kommer och invänta Greven som är bjuden på en kôppenkaff ikväll här.

Blir inte så mycket mer skrivande idag, lugna dagar just nu och finns inte mycket innehåll att skriva om. Kommer bli bättre och det startar imorgon 😉

Later folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *