Lysande idé

  • Screenshot: Lite mörkare bild än i filmen, men samma mystik 😉

Efter senaste blogginlägget käkade vi, tog en kôppenkaff och satte vi oss i soffan för lite planering. När vi pratade allmänt så fick jag från ingenstans en lysande idé och bilderna började visa sig framför mina ögon. Sådana tankar kommer inte allt för ofta och det är just därför jag hugger på dom tankarna direkt. Idéerna spirade i huvudet, sekvenserna gick ihop i fantasin och jag sprang ner till garaget för att hämta stativen. Rigga all utrustning, försöka briefa Robin om min idé i farten och satte igång så fort som möjligt.

Älskar när jag får sådana här idéer och Robin som hugger på dom direkt också. Jag får rum för att få ut mina kreativa tankar och det är just sådana här stunder varför jag arbetar med vad jag arbetar med. Lovin ’it.

Vad är det för film då? Jo, det är en inbjudningsfilm till Sockertoppen och vi behövde en storyline till det projektet. Min idé satte kärnan i filmen och med lite kompletterande idéer kommer det bli en bra ”röd tråd” rakt igenom filmen. Robin o jag har tagit lite lugn morgon här och vi väntar in ljuset som kommer efter 10 här uppe i Östersund. Vi kommer filma hela dagen, träffa Helena Ekholm i eftermiddag och har väldigt tight schema hela dagen. Så därför blev det ett snabbt inlägg nu på morgonkvisten och vi återkopplar sent ikväll/inatt.

Let’s Rock ’n Roll!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *