Lugna dagar

DSC_0053

  • Rastar både fader och hund i Gräsberget.

Varit några extremt lugna dagar för T-W nu, ovanligt och lite svårt att sysselsätta. Träningsviljan är svårmotiverad i detta väder, testade viktväst hela gårdagen och kändes helt ok med lite extra kilon. Pysslat mycket inför flytten så den ska gå smidigt och redigerat filmer. 1 film kvar, innan man är helt ren och ready för Vasaloppet.

DSC_0055

  • En Lacie för Vasaloppet och High & Low.

Under Vasaloppet kommer vi ha kameramän överallt och det kommer bli extremt mycket material för sista avsnittet av High & Low. Därför behövde jag investera i min tredje externa hårddisk och det fick bli en snabb Lacie. Tanken är att samla allt material på den och redigera utifrån. Hur planen är under Vasaloppet? Ja den är inte riktigt spikad ännu, Mr. Bryntesson är just nu lite busy 🙂

mms_20170228_143848

Något som däremot är klart, är våran låt High & Low och kommer släppas på Fredag. Sista edit blev gjord förra veckan och klar i sista stund inför Vasaloppet. Linnea (mitten) & Joy Debb som producerat låten har ju även gjort bidragen med Lisa Ajax & Loreen för Melodifestivalen i år. Låten är fin, positiv och träffar diabetiker där ute. Men den blir inte för inriktad på diabetes, inte alls faktiskt. Den kommer funka perfekt som en hitlåt för gemene man, i like it 🙂

_20170217_142430

  • Missing the sun..

Saknar verkligen solen, vintern och fina kylslagna dagar här hemma. Blev ju bortskämd här i några dagar och nu är man här i regnet..  Blää. Vill ju flytta ut från lägenheten, vill ha Vasaloppet och vill få vädret tillbaka. Så man får helt enkelt sysselsätta dagarna med diverse pyssel. Det rullar på.

 

Får la se om det blir någon slags träning här nu, ska redigera Wease filmen och pyssla lite hemma. Morgondagen blir relativt lugn också med träning och siktar på ” saker man aldrig hinner med annars ”

Over & Out

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *