Lugna dagar

  • Grabbarna grus med rejäl marschfart 😉

Istället för att se damernas 3 mil, så stack Simon, Oliver och jag ut på ett eget skate äventyr. Jag dressade upp med nummerbib och ryska tävlingsdräkten, why not. Oliver spydde, Simon klaga och jag var dålig. Ett skadat gäng harvade runt och vi spenderade mer tid i skicross backen med lek, än att träna.

Skönt med såna turer snackturer och grabbarna har ju inte åkt så mycket skidor på sistone, så javäl.. Lugn eftermiddag med god lunch och biltvätt. Behövligt få tvätta av den efter alla äventyr och salt längs med vägarna.

Oliver kikade förbi på kvällskvisten för en kaffe och vi diskuterade äventyr inför helgen. Så nu ser man fram mot de också 😉

  • Snö, snö, snö, snö?!

Men shit, vad hände egentligen inatt och vilken förvåning till uppvaknande. Öst ner snö och vad gör inte saken bättre än att då ta en löptur. Satte på diabetespodden i lurarna och sprang upp till 60°Nord. Körde 2 set på roddmaskin och cykel, o sedan sprang hem igen.

Kroppen kändes bra och var väl mer den mentala som inte va på humör. Ja ja, skönt efteråt och redo för nästa uppgift för dagen. Drog upp till mor och fixade lite vid kontoret där, nya lokalen har gett mig rum för ett extra kontor och möjligt att arbeta. Perfekt. Vandrade sedan ner till bilen och kollade hur mycket jag fusktvättat den, skruvade lite på 740:in också men inget större.

  • Anders Olsson.

Eftermiddagen kommer spenderas med att sätta igång projektet Anders Olsson och där är första steget massa sortering av bilder. Det är några år och varierade aktiviteter som ska tillsammans med text och design bli en riktigt snygg presentation för Anders framöver.

Kvällningen blir nog lugn, blir ev. lättare träningen med grabbarna grus, tänkt nämligen planera hårda intervaller imorgon och skönt vara pigg för den bataljen!

Later people!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *