Löparonsdag!

  • 50/50 snölöpning på Björnslingan.

Började dagen med god frukost och stack upp på möte vid Skidtunneln. Vi diskuterade kommande photoshoot och något som ser ut att bli av vecka 20. Nya reklambilder skall tas så vi diskuterade modeller, bilder och hur vi skulle gå tillväga. Bra möte, gott kaffe och nu bara sätta igång planera. 1h senare var jag igång och bytte om till träningskläder, jag ville ut och testa löparformen på en lite längre runda, för att se om intervallerna + vinterträningen gjort någon inverkan.

Stack ut på Björnslingan baklänges, hårda sjuan och avslutade med toppen. Var det inte snö på stigen, så var det gegga och allmänt blött. Så var lite som att springa i en myr, distansen var inte imponerande, men rätt tungt att springa i och bra för benen! Hade bra musik i lurarna, så fungerade fint och humöret var på topp.

  • Favoritplatsen i lilla byn!

Blev en lång seg stigning upp till toppen, precis som planerat och fick ett gôtt sug i benen under klättringen. Benen kändes lite småtunga, pulsen kändes kanon och summa samarium, ett bra pass. Ingen aning tidsmässigt, men joggade sedan ner till 60° Nord och körde ett gäng övningar som avslutning. Drack en smoothie och svängde in till farmor på vägen hem, innan det riktiga lunchen tog plats i magen!

Lugn eftermiddag, tog lite arbete på datorn och planerade inför helgen. Så småningom hörde Oliver av sig, var sugen på en löprunda och iväg stack vi på pass två.

Lugn kväll nu, går över för en kaffe nu och rundar av förhoppningsvis ganska tidigt.

Adios amigos

T-W 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *