Logotryck och Testrace

dsc_0572

  • Back at it, nu tryck i svart!

dsc_0573

  • Slutresultatet, mäktigt!

resized_20161108_173902

  • Ryggen på nya favvojackan!

_dsc9439

  • Testrace Sprint Stjerneskolan

_dsc9557

  • Jag diggar färg, har själv Rosa-pannband 🙂

_dsc9600

  • Startfokus

_dsc9650

  • Samma tjej igen, mer färg till folket!

_dsc9728

  • Coachview

 

Eftermiddagen efter lunch spenderades konstant på tryckeriet, lätt press på oss och lite stress. Men vi fick ihop det riktigt bra och utgången var hur mäktigt som helst. Nu kommer jag aldrig använda mina andra kläder hehe Var på tiden att fixa i ordning på sin egen marknadsföring och nu har jag tagit ett  stort kliv. Framåt. Man hinner ju inte med sitt egna riktigt 🙂 Alla klagar på kylan redan, men jag har inte plockat fram min vinterkollektion ännu och den skall först på tryck kring Dec, va fasan, lite härdade får ni vell va 😀

Kvällen spenderades i tunneln, Stjerneskolan hade ett testrace i fristil Sprint, Bob gick segrande ur den striden för herrarna och Moa för damerna. Kittlade lite i magen ändå, f*n snart är säsongen igång igen och jag ser riktigt fram emot Bruksvallarna 😀

Imorgon reser jag mot Östersund, blir antagligen Ski Tunnel först och sen sakta men säkert ta sig mot norr. Blir lite jobb nu samt kolla över packning. Blir ju ändå borta nu i drygt 1,5v, On the road again 🙂

Häng med nu, för nu händer det grejer 😀

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *