Livigno Day 5

Livigno Day 5

 • Teemu & Guy – Screenshot

Morgonshow med Teemu och Guy. Förstnämnda är min ”chef” och sistnämnde en superskön britt som alltid är nära att dra på smilbanden! Vaknade även idag tidigt, hade förberett mycket natten innan och kunde ta frukost med god tid. Drog oss mot arenan kring 08:15 och jag riggade ordning inför live-sändningen. Körde en sändning på några minuter, ljud och bild funkade fint och sen var det vidare mot nästa happening.

 • Astrid Øyre Slind intervjuades av Kjell-Erik.

Sprang iväg och riggade lite för presskonferensen efter målgång, plåtade snabbt en bild för story och sen kastade upp en livesändning när jag minglade omkring innan damernas start. Svårt att få en intervju där & då, men några kommentarer fick man tag på och fick ihop ett par minuter iallafall 🙂

 • Team Silvini Madshus filmade, servade och pushade!

Sprang runt längs banan för att plåta lite bilder, ta några intervjuer och leverera storys. Tycker det är grymt kul med storys, kul att se interaktionen är bra och det är ett kreativt verktyg där jag kan härja fritt.

 • Diego Caverzasi – Rankad 6:a i världen – Slopestyle.

Hade fått hint om att två av grabbar skulle hoppa över första klungan, dels på cykel och skidor. As fränt, så drog iväg en livesändning där jag intervjuade de båda och sen preppade för att plåta hoppningen!

 • Tobias Silvestri körde en 360° över Britta & Astrid.

Jag tycker det var asfränt, troligen mest taggad av alla på plats och jag gillar idén skarpt att blanda olika sporter såhär. Fick min bild där iallafall, tankade upp på instagram och därefter sprang mot start igen för att fånga grabbarnas.

 • Andreas Nygård var en av förhandsfavoriterna.

Dock så verkade hela teamet lite matt, Kardin var skarpt med på sprinten, men overall så hade man nog förväntat sig mer av teamet idag. Nygård bröt en stav i starten vet jag, så det är klart något som bromsar han och ger dåliga förutsättningar..

 • Anton ”Bänni” Karlsson fångades med en Close-up.

 • Diego Caverzasi med en backflip!

Oh yes, han gjorde en backflip! Jag hetsade under livesändningen att göra tre, men en är gott nog och jag var riktigt imponerad över kontrollen! Fränt som attan, bra bild och Team BN Bank lämnade de andra bakom. Nu händer det spännande grejer på kort tid 😀

 • Livesändning med coach BN Bank.

En emotionell intervju gjordes med hela teamet efter målgången, gänget var otrolig nöjda och glada åt deras teamprestation. Øystein som hade vunnit, yttrade sig om att det inte var någon personlig seger utan hela teamet vann. Fantastiskt kul då jag följt BN Bank lite extra denna helg med diverse produktioner! Grattis!

 • En sista livesänding för dagen!

Lite krångel med utrustningen, men med en snabb plan b redo så var vi igång ändå på schemalagd tid och det rullade på fint under sändningen.
När den var avklarad, var det många som hade bråttom iväg och kvar blev det fort bara jag & Magnus kvar. The content guy’s” som de kallar oss och vi satt fint kvar med att redigera material från dagen.

Drack kaffe, åt en toast och arbetade på fram tills städarna kastade ut oss.

 • Sista ändringarna görs på bilderna!

När vi blev utslängda checkade vi in på caféet bredvid och pluggade in laddarna för vidare arbete. Jag var in i tv-bussen för att göra upp en plan av summeringen till sociala kanaler och fortsatte sen med redigering film/bild. Magnus sitter i skrivande stund med de sista sakerna när det gäller bilder, jag har redigerat klart summeringen av dagen och vi ska nu publicera vårt material i löpande ordning.

Nu är man sliten, men vi kämpar på och vi åker snart mot hotellet för middag. Där blir det uppladdningar, redigering och diverse pyssel. Packning och förberedelser väntar sedan under kvällen, för att försöka, iallafall försöka sova tidigt.

Vi reser imorgon flygplatsen kring 04:30, så då vill man helst bara ställa sig upp, packa bilen och dra mot flyget. Håll tummarna att allt flyter på, förväntar mig vara hemma kring 16-tiden och återkopplar sedan tisdag ordentligt istället! Resdag är lame.

De var de de!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *