Livigno Day 1

Livigno Day 1

Yo! Beklagar sent inlägg, internet på hotellet la av och istället får jag skriva på mobilen!

Iallafall, larmet gick 05:00 och avfärd strax innan 06:00. Packade om lite smått på morgonen, inte hunnit luska ut än om det blev succé eller katastrof.. Men resan fram till gaten gick kanon, inga konstigheter och på planet kunde jag redigera klart bilderna till 60° Nord.

Ogillar verkligen resmat, blir väldigt lätt skräpmat och man mår inte särskilt bättre av de. Fann iallafall en hyfsat god sallad i Zürich som jag käkade upp, för att sedan möta upp min kollega Magnus och börja ta oss mot Livigno.

Mot Italien!

En bensträckare gjorde sig gott här efter ca 2,5h. Av någon konstig anledning hade jag fått för mig resan bara var 2h, totalt tog det 3,5h.. Men väldigt fin resa och sista 40 min var magisk alpmiljö.

 

 

Vi checkade in på vårt hotell, plockade i lite utrustning och fick middag. Hade fått lite ro i själen när jag fick se allt var med och packningen hade fungerat, så långt!

Sen bar det iväg på kvällsbreifing och pyssel I trailern.

Pysslet fortsatte vid hotellet, gick igenom utrustning inför morgondagen och hade telefonkontakt sporadiskt med chefen. Planen för imorgon är satt, jag ska jaga två skidåkare på morgonen, filma inför ett reportage och därefter köra en livesändning på eftermiddagen. Låter som rätt lugnt, men vi har lite sidoprojekt, möten och diverse pyssel att göra också! Så dags för mig nu närmare 23:00 att vika in och börja ladda för morgondagen!

To be continued!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *