Lite nyheter

  • Top Cats i Rättvik 2016.

Kvällens arbete blev lite mejlande, skickade några reklamfilmer till O-Ringen och små små korrigeringar för filmerna till Top Cats. De projektet har verkligen dragit ut på tiden av olika anledningar, vill få det klart och siktar på nästa vecka ska det vara avslutat.

  • Mikro Papigko Grekland.

Under kvällen ringde Ringsby och uppdaterade mig om läget. Tydligen ska vi till Mikro Papigko i Grekland och inte Spanien 😀 Well, well, kvittar mig och kommer bli kanon. Aldrig varit i Grekland, så det blir ju spännande att se det landet och utforska träningsmöjligheten. Enligt Apollo ska det vara brutalt med serpentinvägar och det här stället ska vara Nyfunnet ” som destination för dom. Något dom kommer satsa på framöver och vill därför skicka dit ett gäng skidåkare med en T-W som fotograf. Kommer iallafall bli spännande och ser fram emot det 🙂 Finns inte mycket bilder från stället, så man kanske kan göra något extra knäck också med att sälja några bilder där nere + till Apollo. Även generella filmsekvenser, vi får se..

Är det någon som vill agera modell för SWEARE? Kläderna man använder erhålls och du får en jäkla rolig dag 😀 Har några inbokade men öppen för fler. Löpning, korta sekvenser och total tid ca 2h.

Let me know 😉

Imorgon har jag inte planerat mycket, ska fortsätta lite med Top Cats, fixa inför Mârtensjoggen och se till att allt är i ordning där. Kommer bli en lång dag med först speakeruppdrag, köra upp högtalarna till Rasmus och sedan något härligt gäng man drar ihop för kvällen. Kommer iallafall bli kanon, men en hel del fixande imorgon och tänkte även träna imorgon med NicoKing. Även så tror jag hela 3 paket ska dunka ner i postlådan, kärlek!

Klockan är 22:47, så här tidigt har jag inte avslutat på en lååååång tid.

Early bird

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *