Like a litta pajk på julafton

DSC_0439

Ja det var det här jag hämtade igår 😀 Konserthögtalare ifrån Top Cats och nu jäklar blir de bompa bompa. Tanken är ju inte att bli Vârmlands värsta râger, men att göra om Rangern till en eventbil och kunna erbjuda olika tjänster som speaker, ljudevent, stundenter, tävlingar osv osv finns ju oändligt med möjligheter och tänk dig en sommarturné med den här Sommaren 2017. OMG jag är ju som ett barn på julafton, spelade ju episkt högt och äntligen har jag högtalare som spelar öronen av mig. Alltid fascinerats av ljud och idag var det en liten dröm som gick i uppfyllelse faktiskt hihi 🙂 Så Onsdag blir det Karlstad och fixa säng, träna, och skaffa ett elverk till dessa rackare. Så jag kan ha det mobilt, tänk dig en vacker sommarkväll på stranden och man kan lyssna på Queens episka live spelning på Madison Square garden :O Totalt episkt ända in i benmärgen.

DSC_0440

Kvällen blev lite terapi på trailbiken, körde mig vilse uppe i Gräsberget och kunde slappna av min stressade hjärna. I mitt huvud snurrar det konstant idéer och jag skulle nästan kunna sälja dom vidare.. Typ som jobbet om att inspirera och motivera folk med hjälp av min fantasi och idéer. Kanske blir något när jag fyllt 30, nu skall jag leva livet i nuet och bara enjoy manjana life-style 😀 Turen var fin, kvällen var vacker och fin avkoppling. Tagit några steg med körningen, bakhjul åkning känns bättre, balansen har förbättrats och det är roligare att åka. Nu är kl 8, skall fixa mina grejer och ge mig ut på stakning med Mr. Arvid på stadion.

Ranger forever.

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *