Life goes on!

  • 40 brutala minuter senare.

Tjao, jag gav det chansen och 40 min är bättre än ingenting. Kopplade på mig 3:orna och musik i lurarna. Tröttnade starkt efter 30 min. Tyckte utrustningen fungerade dåligt, inställningen mentalt mindre bra och kunde inte fokusera. Kände att det fanns roligare saker att lägga tid på och valde att avbryta vid 40 min. Tror jag är starkt sliten, man ska va ödmjuk mot såna här dagar och låta kroppen ”vakna” efter en tuff period.

Fick iallafall frisk luft och tänka igenom lite saker, så det var gôtt.

  • Letande i arkivet från O-Ringen 2018.

Efter lunchen pysslade jag med lite mejlande och bokföring samt väntade in telefonmöte med AnnaO-Ringen. Vi diskuterade lite filmplaner för hösten och datum de ska ut för lansering. Var ingen direkt stress i dagsläget men alltid bra att bolla tankar i god tid inför och stämma av.

  • Åtgärdar min saknad av blåa solglasögon.

Testade ett par Oakley jag gillade stuket på, kikade sedan igenom några modeller och fick inspiration från Sébastian Loeb när jag såg rallycrossen. Saknaden ska nu snart vara åtgärdad och ett par nya trillar snart ner i postlådan. Dessa ska jag sätta senilsnöre på och aldrig livet att jag tappar bort 🙂 Sen behövde jag iväg på några ärenden här i livet.

  • Lite terapi i skogen!

Besökte farmor, handlade mat och diverse småfix blev min eftermiddag spenderad igenom. Blev sugen på hojen när solen började titta fram och bestämde mig för en kortare tur upp mot Gräsberget. Väldigt skönt att koppla bort allt och bara fokusera på stunden, vilken fantastiskt fin natur jag bor i och vackra stigar som ger mig massor av möjligheter. Tacksamt 🙂 Rekade en löparrunda som ja funderar på att ta imorgon, kortis turen var lagom och jag tar nya tag med träningen imorgon!

Nu snart kommer Oliver över, jag ska göra klart maten och så blir det en kopp kaffe på det! Lugn kväll!

Davaj Davaj!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *