Leveransens dag!

  • Bryntesson försöker kvalificera in sig 😉

Arbetet med Robin är något jag verkligen tycker är superkul. Vi är inte alltid överens, käftar lite men allt med en ton av vänskap. Så är det under produktion och man får la käfta lite i mellan åt. Så är vår relation och det fungerar kanon. Absolut inget som avspeglar sig, utan tvärtom får oss ha svinkul tillsammans och väldigt härlig stämning under produktionen. Även om man ibland får hålla i tyglarna så inte Robin spårar iväg allt för mycket med sina idéer och tankar 😉

Dock något som är svårare om dagarna, är diabetesen. Igår i farten var vi inne i Vauhti’s vallabod och tog en fika, en kaffe o kaka och sedan ut för att filma. Sen blev det hula ballola. Den kakan Robin fick i sig måste vara en av de sockertätaste kakorna ever. Blodsockret sköt i höjden och insulinpumpen pep konstant hela dagen. Robin hade skyhögt blodsocker i flera timmar, innan han drastiskt sjönk som stenen i havet inför sista sekvensen. Drog direkt och käkade, bjöd Robin på en burgare och fick ordning på blodsockret. Grejen var då, att när vi var tvungen att käka, försvann Helena Ekholm och vi fick börja sökningen igen. Vi fann henne som tur va och kunde knyta ihop projektet. Tog några intervjuer i mixade zonen på vägen ner och sedan trallade hemåt. Så att få ihop produktionen i sig är en utmaning vi kan kontrollera, men lägger diabetesen sig in i matchen är det bara att spela efter dennes förutsättningar. Men idag gick det bra och tur var väl de.

  • Martin Fourcade träffade vi i mixade zonen.

Ett projekt vi kom på i löpet av farten inatt och skulle satsa på om tillfället gavs. Vilket det gjorde och vi fintade oss in i mixade zonen, jag får gå där men Robin har ingen ackreditering och vi hade inte mycket rum att spela på. Men vi körde spontant och sköt från höften vad vi fick ihop. Vi hann iallafall träffa 3 stjärnor och projektet har påbörjats.

  • Marie Dorin Habert kikade förbi.

  • Simon Eder knallade även han förbi.

Något som var kul, var att Simon öppnade upp intervjun med att ” I was not as much nervous about the race as i was nervous to meet you for an interveiw ” Alltså han var mer nervös för att träffa oss än nervös för att tävla 😀 Härlig kille och efter Eder var inspelad, rodde vi hem mot kontoret.

Nu kl 11:30 är resterande filmer levererade till världscupen och vi är nöjda med vår produktion. Började med utomjordiskt kaos, gick över till vanligt ” svenssonkaos ” och avslutades med kontrollerat kaos. Många bollar i luften som tidigare nämnt och vi får se vad dagen erbjuder nu. Återkopplar när jag får tid och summerar ihop vad som blivit bokat konkret.

De va de de!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *