Let’s go again!

dsc_0711

  • Working day and night

Mja, shit vad jag måste va aktiv i dagarna här. Deklarera, fakturera, filma AXA Ski Marathon, packa, High & Low och så vidare oooo så vidare. Men känns bra ändå och tycks jag har koll på läget. Har förberett en ganska cool filmidé jag kom på inatt, jetlagen är ju aktiv så man är vaken lite på natten och då är min fantasi som bäst 🙂 Så kanske kommer ut ikväll och får till det, lovar inget.

Vill även tacka för all fin respons om senaste blogginlägget ifrån China. Tog väl ca 2h att skriva, men är viktigt för mig också att skriva ner och kunna gå tillbaka om 3 år. Sen att folk läser och uppskattar det jag rapporterar, det är en bonus 🙂 Men med ca 1200 klick in igår på bloggen, tror jag nog att en trend är startad framöver 🙂 Nu på onsdag åker vi ju iväg igen, denna gång blir det långtur med nästan 3 veckor borta. Österrike – Schweiz – Italien, man ska inte klaga 🙂 Jag kommer givetvis

Julia Svan & Oskar Kardin, mäktigt 😀


Massa fix idag, få ordning på livet och eventuellt lite gym för att skaka igång kroppen inför kommande formtopp söder ut sen. Imorgon AXA Ski Marathon och uppdaterar väl på kvällen igen samt följer upp med en film as soon as possible..

 

Tack alla som läser!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *