Let’s get down to business!

  • Arbetsbordet från produktionen med Lager 157.

Hade bra flyt igår, fick inspelat berättarröst, textat allt och klippt ihop det kompletta avsnittet. Finjusteringen och sista korr gjordes idag på förmiddagen med fräscha ögon. Det är lätt att stirra sig blind på småsaker, undertill ser ni alla boxar med sekvenser, textning, ljudfiler, effekter och ja allt som resulterar i ett färdigt avsnitt. Därför brukar jag alltid se till att sista korr, görs med 100% i energibanken,  så man inte missar detaljer som påverkar helheten.

Fick även iväg ett utkast till Ski Classics, då jag behövde ytterligare material från tidigare år till filmen. Skapar just nu 3 filmer som ska bjuda in till anmälan för de olika loppen, härligt att klippa i lite vinterbilder igen och faktiskt, så börjar jag smått längta till skidåkningen igen 🙂

  • X-Treme Car Show – Finland

Efter några timmars vilande, satte jag igång igen vid datorn och redigerade klart ett utkast till Lager 157, skickade iväg de projektet och påbörjade nästa. PEcustom och deras besök i Finland ska det skapas en summering ifrån, rolig redigering med mycket effekter och snabba klipp. Fått ihop grunden av projektet på 1,40 min och nu väntar ytterligare effekter, kreativa idéer och en kort berättarröst. Kikat igenom material för O-Ringen också, ett påbörjat projekt som skall levereras nästa vecka och agera reklamfilm inför anmälningsstoppet.

Solen sken ute, så jag sprang ner för att hämta min tvätt och sen ut i löparspåret!

  • Rassla ur kroppen rejält!

Nu är det slut på skitsnacket, dags att väcka kroppen igen och få upp pulsen. 10st trappintervaller och 5st längre intervaller i skogen. Total tid på 50min och lätt illamående på sista intervallen. Skapligt gott med mat efteråt och endorfinerna simmar ut i kroppen! Dagen fortsätter nu med ärenden, redigering och besök till farmor. Ska försöka få till en tidig kväll, vi får se hur det går..

Cha cha!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *