Late update

DSC_0784

  • T-W på rull hej å hå!

Hade ett telefonmöte med Bryntesson och snackade massa skit om framtiden. Vi började samtalet med att glädjas att filmen om Glykagonsprutan har spridits något helsicke över vår förväntan, vi är så tacksamma till alla som hjälper till och sprider denna instruktionsfilm. Vi har nått nästan 250 000 personer, 92 000 visningar och hela 1943 delningar! WOW! Sen snackade vi om filmerna som kommer släppas framöver, det kommer bli 5 filmer som produceras av mig nu i efterhand. Vi kollade även över snabbt en plan för framtiden och då vi ska sammanstråla för att sänka en kaffemaskin eller två. Väntar bara på besked från Ö-Vik chefen.

Iallafall, när samtalet var pålagt knackade det på dörren och in kom Nicoking. Han va in o la ett varv för o tjota lite skit. Vi diskuterade lite om ett läger i slutet av September i Sälen, men mer om det senare. Båda var väldigt trötta och riktigt low hade vi vart på morgonen. Bägge var slitna och jag bestämde mig för o träna, det är ju f*n så tråkigt o va trött tänkte jag. Så jag vinka adjö till Nickoking som är tillbaka från sjukdom o valde att vila och jag knäppte på mig rullisarna. Med fin kväll, bra musik i lurarna och lagom temp, fick jag ett riktigt fint träningspass uppe i Valberget. Var själv på banan, kunde rensa hjärnan och kroppen kändes väldigt bra faktiskt, så det var ju positivt 🙂

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 00.28.22

  • Arbetsbordet för nästa Sockertoppenfilm.

Gjorde mitt pass, åkte hem duschade och drack en smoothie. Sen var det god tid att sätta för ” Back to work ” klockan hade slagit 21 och jag var grymt taggad att redigera summeringsfilmen av HELA LÄGRET. Till en början gick det väldigt långsamt och mycket pillande. 200gb material som ska gås igenom och tajmas ner till en film för 2 minuter. Man vill få med så mycket och jargongen hade jag redan bestämt med låten som jag sparat länge. Det kommer bli grym attack i filmen och tror det är nytt rekord för T-W MEDIA i klippväg. Aldrig haft så många klipp i en så ändå relativt kort film. Iallafall, när jag sitter där och grublar, krånglar och det vill inte gå min väg…  Så ramlar jag över några klipp eller sekvenser där jag sitter själv här och skrattar, eller blir varm i hjärtat och påmind hur viktig det här är för ungdomarna. Sekvensen på bilden är en av mina personliga favoriter. Dom skrattar och springer ifrån sin diabetes, dom får glömma den för någon sekund och vara fria. Så himla vackert för oss, men för er är det bara en löparbild.

Nu är det väldigt mycket diabetes på den här bloggen, men ska givetvis skapa bra content från alla andra rullande projekt och min framfart i livet. Vi byter ämne:

Johannes Ringsby – Min gamle vän och tidigare teamkollega har hört av sig igen, verkar som deras plan går i lås och det blir utlandssemester med tvist 😉 Vi ska inte hissa seglen än, men arbetet går framåt och hade varit väldigt kul om det blir verklighet. Uppdaterar när jag vet mer.

Visma Ski Classics – Nejrå, det är inte glömt. Nu är nytt möte inbokat eftersom det senaste blev inställt, så nästa Tisdag ska vi ta första talan via Skype och jag får fram till finslipa planen lite. Mer info kommer.

Goda Nyheter Torsby – Bloggen är inskickad till Åsa och förväntar mig att de publicerar det imorgon. Mer info kommer.

 

Nu är klockan snart 01:00 och jag tänkte vika in mina åror för att få lite skönhetssömn! 🙂

Adjö folkens!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *